Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Artelac Rebalance solutie oftalmologica 10ml

Producător

Bausch & Lomb

opiniile clientilor


47,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Artelac Rebalance solutie oftalmologica 10ml

Artelac Rebalance solutie oftalmologica 10ml

Indicatii:

Artelac Rebalance este produsul cel mai potrivit pentru calmarea si reducerea simptomelor persistente de ochi uscat cauzate de deficitul lacrimal cronic.
Deficitul lacrimal cronic poate fi cauzat de o serie de factori care include inflamarea si disfunctia glandei lacrimale, a pleoapelor si deficiente senzoriale, si/sau slaba calitate a lacrimilor.
In cazul in care unul sau mai multi dintre acesti factori va compromit lacrimile,rezulta un dezechilibru al peliculei lacrimale si o cascada de semne si simptome neplacute, inclusiv: inflamarea suprafetei ochilor, roseata, senzatia de arsura, uscaciune, sensibilitate la lumina, senzatia de oboseala, de nisip in ochi si de durere, care, netratate, pot duce la inflamare  pe mai departe si deteriorarea corneei.
De asemenea,unele medicamente (cum ar fi pilule, anhistaminice, beta-blocante, antispastice, diuretice), anumite boli si conservanti din unele picaturi pentru ochi (precum clorura de benzalconiu, tiomersal) pot juca un rol semnificativ in aparitia uscaciunii oculare si a leziunilor corneene.
Din cauza naturii complexe a disfunctiei lacrimale, tratamentele sunt limitate; totusi, Artelac Rebalance este conceput cu componente multiple pentru a asigura calmare de lunga durata in cazul ochiului uscat prin suplimentarea peliculei lacrimale naturale cu componente esentiale pentru o buna functionare.
Artelac Rebalance ajuta la oprirea simptomelor in cascada de uscaciune a ochiului, lubrifiaza ochiul si ii protejeaza suprafata.

Mod de administrare:
Tratamentul starilor de ochi uscat impune un regim individual care depinde de gravitatea si intensitatea simptomelor dv.
Puneti o picatura de Artelac Rebalance in ochi de 3 pana la 5 ori pe zi, sau mai des, daca este necesar.

Mod de ambalare: flacon 10ml

Comentarii