Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Atlantic kelp 500mg. 90 cps

Producător

Organika

opiniile clientilor


38,10 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
15 lei - Vezi livrari

Atlantic kelp 500mg. 90 cps

ATLANTIC  KELP 500 mg - flacon cu  90 capsule gelatinoase

Contribuie la mentinerea unei bune stari de sanatate.
Ajuta la buna functionare a tiroidei.

KELP este o alga marina din zona Atlanticului de Nord , coastele Norvegiei si cele de est ale Canadei.

KELP contine peste 60 de elemente si minerale, 21 de aminoacizi, carbohidrati simpli si compecsi precum si cativa hormoni vegetali de crestere.

Fiind bogata in aminoacizi, vitamine, minerale si elemente trasoare , KELP este binecunoscuta ca adjuvant in pastrarea sanatatii glandulare cu referire speciala la glandele pituitara, suprerenala si tiroida.

Kelp este o sursa naturala de iod care actioneaza ca un antibiotic anihiland germenii.  Intrucat tiroida si glanda pituitara regleaza si anumite functii ale aparatului digestiv, KELP este de asemenea benefica in mentinerea starii de sanatate a acestuia. Natura ne-a oferit  minunata "planta a marii” intr-o forma completa si echilibrata.

Dintre beneficiile suplimentare ale Kelp-ului mentionam si abilitatea acesteia de a elimina strontiul radioactiv precum si alte metale grele acumulate in organism. Kelp contine acid alginic care  anihileaza toxinele din intestine, facandu-le neasimilabile si astfel putand fi eliminate usor din organism.

ACTIUNE: Probleme ale glandelor pituitara si tiroida. Se recomanda in oboseala , hipotensiune arteriala , stare de greata dimineata, pleurezie , schizofrenie, senilitate, hemoragii gastrice, varice, boli venerice, lipsa de vitalitate, adjuvant in cura de slabire , eliminare metale grele si alte toxine. Ajuta digestia , combate flatulenta , este adjuvant in tratarea constipatiei.

Compozitie/capsula (664,20 mg): pulbere din alge brune Kelp/ Varec/ Fucus vesiculosus (furnizand 425 µg iod) – 500,00 mg; celuloza microcristalina – 50,00 mg; stearat de magneziu – 12,00 mg; capsula (gelatina) – 102,20 mg.
Nu contine produse lactate, oua, consrvanti artificiali, coloranti,  indulcitori artificiali, fermenti, grau, porumb, soia, gluten.

Dozaj recomandat: (ORAL) numai pentru ADULTI: cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu un pahar cu apa sau suc. 
 

Comentarii