Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Beres Artroforce 60 comprimate

Producător

Beres

opiniile clientilor


43,50 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Beres Artroforce 60 comprimate

Beres Artroforce / 60 comprimate

Compozitie:
sulfat de glucozamina-clorura de sodiu extras din carapace de crab/metilsulfonat de metil/excipienti(celuloza microcristalina/hidrogenofosfat de calciu dihidrat/hidroxi-propil-metil celuloza/polivinilpirolidona)/sulfat de controidina sodica/coloranti(dioxid de titan/oxid galben de fier/oxid rosu de fier/oxid negru de fier)/antiaglomeranti(talc/stearat de magneziu)/emulsificatori(hidroxi-propil-celuloza)/antispumant(acid stearic).

Indicatii :
Artro Force comprimate filmate este un supliment alimentar cu continut de sulfat de glucozamina/sulfat de controidina si metilsulfonat de metil(MSM).
Sulfatul de glucozamina si sulfatul si sulfatul de controidina contribuie la formarea si mentinerea elementelor de baza ale cartilajelor si prin aceasta joaca un rol important in pastrarea integritatii cartilajelor si in regenerarea lor.
Metilsulfonatul de metil(MSM) cu sulf in forma organica/poate facilita pastrarea structurii de cartilaj sanatos.
Componentele produsului ArtroForce comprimate filmate contribuie la formarea normala a cartilajelor ajutand astfel la pastrarea sanatatii/regenerarea si implicit/asigurarea mobilitatii lor corespunzatoare.

Mod de administrare:1-2 comprimate pe zi;

Continut: 60 comprimate filmate.

Comentarii