Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Dacia Plant Glicemonorm 60 tb 1+1 Gratis

Producător

Dacia Plant

opiniile clientilor


22,80 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Dacia Plant Glicemonorm 60 tb 1+1 Gratis

GLICEMONORM

Menține glicemia în limite normale
     
GLICEMONORM este un  produs natural recomandat pentru menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge.

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; castravete-amar (Momordica charantia) - extract hidroalcoolic (maltodextrină) 10:1 din fructe (150mg); afin (Vaccinium myrtillus) – extract hidroalcoolic  cu 25% antocianozide din fructe (100mg); gudmar (Gymnema sylvestre) - extract hidroalcoolic 5:1 din frunze (100mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

DESPRE DIABETUL ZAHARAT:
Diabetul zaharat este una din cele mai frecvente afecţiuni endocrine, factorii declanşatori care determină apariţia acesteia fiind: predispoziţia ereditară, alimentaţia excesivă (în special excesul de dulciuri), şocurile emoţionale, stresul, etc. Boala se datorează secreţiei insuficiente de insulină la nivelul pancreasului, ceea ce conduce la creşterea glicemiei (nivelul de glucoză din sânge) peste limitele normale. Cele mai frecvente tipuri de diabet zaharat sunt: diabet zaharat de tip 1 sau insulino-dependent şi diabet zaharat de tip 2 sau noninsulino-dependent. Controlul glicemiei reprezintă unul din cei mai importanţi factori de evaluare a afecţiunii, pentru prevenirea complicaţiilor şi menţinerea stării de sănătate fiind imperios necesară aducerea glicemiei la valorile normale. În general, complicaţiile diabetului zaharat afectează diferite organe (ochii, rinichii, sistemul nervos, vasele sanguine), ceea ce conduce la apariţia retinopatiei diabetice, insuficienţei renale, polineuropatiei diabetice sau arteritei diabetice, care evoluează cu gangrenă şi amputare de membre. Pentru menţinerea glicemiei în limite normale şi prevenirea complicaţiilor este necesară respectarea strictă a regimului alimentar şi administrarea de medicamente sau/şi produse naturale cu acţiune hipoglicemiantă şi de stimulare a secreţiei pancreatice de insulină.

Contribuie la:
- menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge
- funcţionarea normală a pancreasului endocrin
- protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.

Contraindicatii:
Persoane cu deficit de glucozo-6-fosfatdehidrogenază, sarcină, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Mod de administrare:
Adulţi: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
Copii între 7 şi 14 ani: câte 1/2 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Forma de prezentare:    2x60cpr

Comentarii