Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
FARES COLESTEROL 2 63 CPS

Producător

Fares

opiniile clientilor


14,50 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

FARES COLESTEROL 2 63 CPS

Turmericul scade colesterolul circulant prin transformarea sa in acizi biliari, scade colesterolul rau (LDL), reduce lipidele, are efect antihepatotoxic, antioxidant, astfel protejeaza aparatul cardiovascular.

Anghinarea contribuie la scaderea nivelului colesterolului sangvin atat prin reducerea sintezei cat si prin transformarea lui in acizi biliari. Cercetarile asupra efectelor acestei plante au demonstrat actiunea protectoare hepatica, stimulenta asupra vezicii biliare si de intarire a functiei antitoxice a ficatului.

Frunzele de maslin scad colesterolul rau (LDL) si colesterolul total, cresc colesterolul bun (HDL), reduc tensiunea arteriala, ajuta la neutralizarea radicalilor liberi (efect antioxidant), avand un rol important in protejarea peretilor vasculari.

Fructele de armurariu au actiune hepatoprotectoare, antihepatotoxica, antioxidanta, stimuleaza producerea și eliminarea bilei in intestin. Efectul hepatoprotector al fructelor de armurariu contribuie la functionarea normala a ficatului ajutand astfel la metabolizarea corecta a colesterolului la nivel hepatic. Silimarina din compozitia armurariului contribuie de asemenea la protejarea ficatului in cazul unei diete bogate in grasimi.

Ingrediente/capsula:
- turmeric (Curcumae longae rhizoma) 132 mg;
- frunze de anghinare (Cynarae folium) 132 mg;
- extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat in min. 2,5% cinarina 88 mg;
- frunze de maslin (Oleae folium) 44 mg;
- fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) 44 mg.
Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Beneficii:
- sustine digestia si metabolizarea normala a lipidelor si a colesterolului la nivel hepatic, stimuleaza transformarea colesterolului in acizi biliari;
- reduce biosinteza de colesterol la nivel hepatic;
- ajuta la mentinerea sanatatii sistemului cardio-vascular si reduce riscul depunerii de colesterol pe peretii vaselor sangvine;
- protejeaza ficatul;
- stimuleaza secretia și eliminarea de bila;
-protejeaza celulele si tesuturile organismului fata de radicalii liberi prin efectul antioxidant.

Mod de administrare:
1 capsula de 3 ori pe zi, dupa masa. Daca este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
Durata curei: 3 luni.
Recomandam cure alternative de cate 3 luni cu capsule COLESTEROL 2-M105A, urmate de capsule COLESTEROL 1-M105. Puteti incepe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectand alternanta intre ele de 3 luni.

Atentionari:
Nu se recomanda copiilor sub 7 ani, in obstructie biliara sau risc crescut pentru obstructie biliara, insuficienta hepatica severa, insuficienta renala acuta si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Asocieri recomandate:
Pe tot parcursul curei puteti asocia ceaiul Colesterol-M103/M102 sau ceaiul Colesterol (reteta monahala) - M104.

Prezentare:
63 capsule

Comentarii