Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
FarmaClass Cholestadyn 50cps

Producător

Farma Class

opiniile clientilor


15,20 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

FarmaClass Cholestadyn 50cps

Compozitie:
1 capsula contine:
Sylibum marianum (armurariu)/ Olea europaea (maslin/ Eleutherococcus senticosus (ginseng siberian)/ Lecitina din soia.

Prezentare:
50 capsule.

Indicatii:
Cholestadyn contine specii de plante ce actioneaza pozitiv asupra nivelului de colesterol. Sylibum marianum (armurariu) contine silimarina- substanta biologica cunoscuta pentru efectele sale benefice asupra functiei hepatobiliare. Silimarina este formata dintr-un amestec de 3 tipuri de substante de natura flavonica: silibina/ silidianina/ silicristina.
Combinatia lor cunoscuta ca silimarina are efect de stabilizare a membranei hepatocitului/ fiind un foarte bun trofic si protector hepatic Intervine favorabil în activitatea vezicii biliare si determina cresterea motilitatii acesteia ducând la mai buna sa functionare.
Olea europaea (maslin) este planta cunoscuta si utilizata din cele mai vechi timpuri pentru efectele sale benefice asupra hipercolesterolemiei: scade colesterolul datorita diminuarii fractiei LDL implicata în valorile crescute ale colesterolului si cresterii fractiei HDL- benefica pentru scaderea valorilor colestrolului. Lecitina din soia si Eleutherococcus senticosus (ginseng siberian) completeaza efectele silimarinei si maslinului/ tot acest complex fitoterpeutic ducând în final la scaderea nivelului de colesterol.
Recomandari: Cholestadyn este recomandat persoanelor cu colesterol marit; îmbunatateste activitatea ficatului; sustine functionarea bilei prin cresterea motilitatii acesteia; este detoxifiant.

Administrare:
1 capsula x 3/zi/ luate înainte de masa cu un pahar de apa.
Se recomanda administrarea CHOLESTADYN timp de 2 luni.

Comentarii