Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Produse Recomandate de FaresFares Ceai Sveltaflor 20dz

4,20 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

Farmec Crema pentru Pete si Pistrui 50ml

Producător

Farmec

opiniile clientilor


12,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Farmec Crema pentru Pete si Pistrui 50ml

Crema pentru Pete si Pistrui 50ml Farmec

Pistruii sunt mici pete circulare, mai pigmentate decât pielea din jur. În general, apar la persoanele cu pielea deschisă la culoare. Deşi nu reprezintă un pericol pentru sănătate, pistruii pot fi deranjanţi din punct de vedere estetic.
ADRESABILITATE
Având la bază acizi din fructe, crema decolorează şi atenuează pistruii şi petele de pigmentaţie. Totodată, previne apariţia acestora.
MOD DE UTILIZARE
Se aplică seara, după demachiere, evitând zona ochilor, rănile superficiale şi negii. Se foloseşte în cure de minim 6 săptămâni. Pe durata tratamentului se interzice expunerea la soare şi se recomandă utilizarea unui produs cu filtru UV cu factor FP 15-20.
Nu se foloseşte după un tratament anterior care sensibilizează pielea. Se întrerupe aplicarea la cel mai mic semn de iritaţie, aplicându-se un produs cu acţiune calmantă. Tratamentul se reia după 2-3 zile.
BENEFICII
Tratamentul cu crema pentru pete şi pistrui are dublu efect: de decolorare şi atenuare a pistruilor şi a petelor de pigmentaţie, dar şi de prevenire a apariţiei acestora.

Mod de ambalare: 50ml
 

Comentarii