Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Hypericum Iod Organic 60cps

Producător

Hypericum

opiniile clientilor


18,40 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
15 lei - Vezi livrari

Hypericum Iod Organic 60cps

Compozitie

Extract 100 % natural din: ou integral (Vitovo)/ extract de Laminaria japonica/ maltodextrina.

 

Proprietati

- corector al necesarului de iod în organism/ reglator al sintezei hormonilor tiroidieni/ antioxidant/ detoxifiant/ stimulent al arderilor substanţelor lipidice şi glucidice pentru producerea de energie necesară funcţionării optime a organismului.

 

Mod de utilizare

Pentru adulţi/ doza recomandată este de 1-2 capsule de 3 ori pe zi; pentru copii de peste 6 ani şi femei însărcinate/ doza recomandată este de 1-3 capsule pe zi. Se administrează în cure de 4 săptămâni/ pauză de 20 zile şi cura se poate repeta. Contraindicaţii: hipertiroidism

 

Recomandari

În prevenirea apariţiei deficitului de iod din organism. Adjuvant în: disfuncţii tiroidiene la adulţi (hipotiroidie/ hipertrofia glandei tiroide -guşă endemică)/ hipotiroidia juvenilă cu tulburări de creştere (cu afectarea capacităţii de mişcare/ a vorbirii şi a auzului/ dezvoltare fizică şi mentală deficitară)/ tulburări metabolice ale biosintezei hormonilor tiroidieni/ tulburări de fertilitate; pentru scăderea în greutate a persoanelor supraponderale; pentru îmbunătăţirea funcţiilor cerebrale (gândirea/ memoria/ atenţia/ coordonarea); femeilor însărcinate/ mai ales în primul trimestru de sarcină şi celor care alăptează; pentru eliminarea metalelor grele toxice (mercur/ plumb/ cadmiu/ stronţiu) ingerate odată cu alimentele şi cu apa sau inhalate din aerul poluat.

 

Comentarii