Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Ivatherm IVAPUR Gel Spumant pentru piele mixtă sau grasă x500ml

Producător

Ivatherm

opiniile clientilor


71,40 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Ivatherm IVAPUR Gel Spumant pentru piele mixtă sau grasă x500ml

Indicat in ingrijirea zilnica a tenului mixt sau gras, cu tendinta acneica. Indeparteaza machiajul, curata fata si regleaza secretia de sebum. Barbatii il pot folosi in locul spumei de ras. Ivapur are proprietati antibacteriene (Propionibacterium acnes, Staphylococcus epidermidis), antifungice, seboregulatorii si antiinflamatorii.

 

Mod de utilizare:

Aplicati dimineata si seara pe fata umeda, masand pana face spuma. Se clateste apoi abundent cu apa curata si se tamponeaza cu un prosop de bumbac.

 

Compozitie:

Uleiul esential de ienupar rosu are efect antiseptic si antiparazitar.

Zincidone , dublu activ, are actiune antiseboreica prin inhibarea activitatii glandelor sebacee si actiune antibacteriana impotriva celor mai frecventi germeni implicati in etiologia acneei (Propionibacterium acnes, Staphylococcus aureus si Staphylococcus epidermidis). In acelasi timp are si proprietati hidratante.

Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante. Datorita proprietatilor antiinflamatorii este indicata persoanelor cu piele sensibila, reactiva.

Comentarii