Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

Lumanari Chakra al treilea ochi albastru 1 buc

Producător

Naturhelix

opiniile clientilor


11,40 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Lumanari Chakra al treilea ochi albastru 1 buc

Este un mijloc din in sau bumbac indian colorat, impregnat in ceara si are forma unui con. Are o lungime de aprox. 20-25 cm, un diametru inferior de 1,2-1,5 cm, diamentru superior de 2-3 cm. La aprinderea lumanarii, ceara se topeste uniform, nu curge jos, arde fara picaturi. Culoarea lumanarilor se conformeaza cu culoarea chakrelor. Astfel, la cele 7 chakra principale putem diferentia 7 culori. In afara de astea, cateva chakre au si culori secundare.

Cum actioneaza lumanarea?

Asezand lumanarea chakre, ea stimuleaza punctele nevralgice prin caldura, printr-un efect usor de vacuum, prin fum si aburi. In acelasi timp, prin efectul bioenergetic ajuta la stabilirea deformarilor sistemului complex energetic al organismului uman, cauzate de boli, anomalii, efecte externe.

Mod de aplicare.

Inainte de folosire, va rugam sa cititi cu atentie prospectul detaliat si ilustrat cu imagini din pachet. Nu este recomandata asezarea lumanarilor pe chakre de catre beneficiarul terapiei!

Proces obisnuit de terapie: in prima saptamana, in fiecare zi, a doua saptamana, la doua zile. Daca problema e mai grava, este posibila o cura mai lunga, de mai multe saptamani. Intre curele de doua saptamani este obligatoriu o pauza de minim o saptamana. Daca durerile persista, adresati-va unui medic specialist.

Informatii ulterioare

Lumanarile pentru chakre sunt facute din urmatoarele componente naturale: propolis, ceara de origine minerala (de calitate folosita in industria alimentara), bumbac indian. Partea interioara a lumanarilor aromate este impregnata in uleiuri eterice naturale. Culorile lumanarilor pentru chakre se obtin din substante folosite la colorarea diferitelor mancaruri. Partea de jos a lumanarii este invelita in mai multe straturi de tifon, pentru a impiedica o eventuala scurgere de ceara pe piele. Straturile de tifon sunt stranse de lumanare de catre un inel, care este facut din materialul propriu al produsului. Dorim sa subliniem faptul ca fiecare faza de preparare a lumanarilor este realizata manual, ceea ce este un lucru important la un mijloc de terapie naturista.

Comentarii