Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Luteinoza 30CPS Proplanta

Producător

ProPlanta

opiniile clientilor


18,70 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Luteinoza 30CPS Proplanta

Luteinoza 30CPS Proplanta

Ingrediente:
Maltodextrine, fructoză, pudră concentrată din flori de crăiţe (Tagetes sp.).

Componente bioactive:
Helenină (dipalmitat de luteină), esteri de carotenoide (zeaxantină, criptoxantină), beta-caroten, uleiuri volatile din clasa terpenelor, compuşi tiofenici, flavonoide, provitamine A și D, tocoferoli (vitamine E), alantoină, fitosteroli.

Acţiune:
Principul activ major este helenina (dipalmitatul luteinei), pigmentul natural fotoprotector din retină, esenţial în procesul vederii, în menţinerea acuităţii vizuale şi în protecţia antioxidantă a retinei. Luteina este pigmentul esenţial în stimularea fertilităţii (corpus luteum din ovare), fotoprotector al pielii şi antioxidant sistemic. Componentele bioactive din produsul ”LUTEINOZĂ” acţionează sinergic şi au efect sistemic antioxidant.

Recomandări:
Este recomandat persoanelor cu tulburări ale vederii (stres vizual, retinopatii), în recuperare după intervenţii chirurgicale la ochi, degenerescenţă maculară, dar şi persoanelor cu disfuncţii dermatologice şi pentru ameliorarea funcţiilor ovariene. Produsul nu are contraindicaţii, nu este toxic. A se feri de îngheţ, lumină excesivă şi evitarea păstrării la temperaturi mai mari de 35 de grade C.

Mod de administrare:
Câte o capsulă zilnic, timp de 1 lună, cu pauză de o saptămână. Un flacon conține 30 de capsule, doza necesară pentru o lună de  administrare.


Mod de ambalare: 30cps

Comentarii