Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Produse Recomandate de Fares



Fares Ceai Sveltaflor 20dz

4,20 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

Mayam Ulei cocos bio 100g

Producător

Mayam

opiniile clientilor


10,60 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Mayam Ulei cocos bio 100g

Uleiul de cocos este extrem de preţios şi multilateral, folosit pentru îngrijirea pielii şi părului. Lasă pielea mătăsoasă, hrănită şi hidratată. Este potrivit şi pe pielea copiilor. Este apreciat de asemenea pentru parfumul său fin, exotic.
Palmierul de cocos sau cocotierul este un arbore tropical care creşte în înălţime până la 30 m, are frunzele lungi, penate, de 4-5 m lungime şi produce fructe tot anul. Nucile de cocos ajunse la maturitate sunt decojite, pulpa albă este apoi tăiată în bucăţi mai mici care se pun la uscat pentru ca o parte din apă să se evapore.

După uscare bucăţile de nucă de cocos sunt trecute printr-o presă, proces în care grăsimea este separată de pulpă. Uleiul obţinut este colectat într-un vas din care este pompat printr-o serie de materiale textile care-l filtrează, rezultând un ulei limpede, fără impurităţi, care păstrează cele mai multe elemente ale fructului de cocotier.
Metoda de obţinere: obţinut prin primă presare la rece din fructul proaspăt
Zona geografică de provenienţă: Filipine

Prezentare: lichid translucent uşor tulbure la peste 24°C, se solidifică sub această temperatură şi devine alb. Prezintă miros specific, agreabil.
Ambalaj: cantitatea de 100 ml în flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil, cantitatea de 1 kg în flacon alb PE.

Proprietăţi cosmetice - ulei de cocos

hidratant
nutritiv
fin parfumant
calmant
emolient
catifelant
uşor antioxidant şi antiinflamator
contribuie la restaurarea barierei hidro-lipidice

Recomandări în cosmetică - ulei de cocos

piele uscată, deshidratată
îngrijirea pielii cu roşeaţă
piele crăpată, descuamată, aspră
descuamări la membrele bebeluşilor
aplicaţii pe piele după expunerea la soare
îngrijirea buzelor
îngrijire şi protecţie capilară, în special pentru părul uscat
disciplinarea părului creţ sau rebel
prepararea săpunurilor

Cosmetica

uleiul de cocos poate fi aplicat pe piele ca atare sau inclus ca ingredient în compoziţii cosmetice
aplicat imediat după duş sau baie formează un strat protector şi menţine în piele umiditatea
ca ingredient pentru deodorante tip cremă
ca atare sau combinat cu alte ingrediente pentru protecţia părului de efectele nocive ale razelor solare
în unguente sau creme pentru pielea uscată, preveniv sau curativ
ca ingredient în balsamuri pentru buzele uscate şi crăpate, sau ca atare, nediluat
ca atare sau combinat pentru unguente aplicate în zonele cu pielea întărită: coate, genunchi, călcâie
aplicaţii locale pentru bebeluşi şi copii în zonele cu pielea uscată sau descuamată
sub formă de balsam nutritiv pentru părul uscat sau afectat de razele solare împreună cu alte ingrediente
în scruburi şi compoziţii de gomaj pentru orice tip de piele
ca ingredient în creme de duş

Sinergii

cu pudră de cocos şi ulei de monoi pentru o loţiune preţioasă de corp
cu unt de shea în aplicaţii locale pentru piele crăpată, aspră
cu ulei de vanilie şi parfumant flori de tiare pentru un masaj corporal paradisiac
cu ulei de gălbenele şi ulei esenţial de muşeţel roman pentru aplicaţii ”after-sun”
cu unt de cacao şi ulei de migdale pentru îngrijirea buzelor
cu ulei esenţial de cistus, ceară de albine şi ulei esenţial de lavandă pentru crăpături, fisuri
cu ulei esenţial de palmarosa, geraniu şi/sau salvie pentru deodorante
cu pudră de cocos şi ulei de avocado în creme de duş
cu ulei esenţial de ylang-ylang şi ulei de jojoba pentru creme capilare

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Comentarii