Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Produse Recomandate de FaresFares Ceai Sveltaflor 20dz

4,20 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

NUCI DE SAPUN PT SPALAT RUFE 250 GR

Producător

Monte Salt Crystal

opiniile clientilor


13,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

NUCI DE SAPUN PT SPALAT RUFE 250 GR
NUCI DE SAPUN PT SPALAT RUFE 250 GR

Nuci de sapun pentru spalat rufe pentru o spalare ecologica fara decolorarea textilelor sau deteriorarea rufelor.

Recomandari nuci de sapun :
Nucile de săpun sunt fructele arborelui de săpun (lat. Sapindus mukorossi) aparţinând familiei Sapindaceae, fiind un detergent vegetal complet natural, care protejează pielea şi mediul. Coaja fructelor (nucilor de săpun) se foloseşte de decenii în India, Pakistan, Nepal şi numeroase alte ţări asiatice pentru curăţarea rufelor. Materialul lipicios aflat în coaja de nucă, saponina, intră în contact cu apa, face puţină spumă şi se scurge din coaja nucilor de săpun. Această coajă de nucă se foloseşte ca detergent.
    Datorită acţiunii saponinei de dizolvare a grăsimii îndepărtează impurităţile din textile, fără decolorarea textilelor şi fără deteriorarea materialelor rufelor.
    Nucile de săpun nu conţin substanţe chimice, care ar provoca alergii sau ar irita pielea sensibilă.
    Prin utilizarea lor protejăm sănătatea noastră, cât şi mediul înconjurător.
    Nucile de săpun sunt mult mai ieftine decât detergenţii obişnuiţi, astfel pe lângă ocrotirea sănătăţii şi a mediului protejează şi portofelul nostru.

Mod de utilizare nuci de sapun:
Aşezaţi o cantitate de nuci de săpun (4-8 jumătăţi de coajă) într-o pungă de pânză între rufele aflate în maşina de spălat, nu este nevoie de detergent. Rufele vor avea un miros neutru, acesta se poate schimba cu câteva picături de ulei parfumat (va recomandam ulei esential de portocala ), aplicate pe punga de pânză. O cantitate ajunge pentru 2-3 spălări.
După utilizare cojile pot fi compostate. 250 g de coajă de nuci de săpun sunt suficienţi pentru aprox. 40-50 de spălări. Spălarea cu nucile de săpun este mai economicoasă decât cu detergenţii sintetici cumpăraţi la acelaşi preţ, deoarece se pot folosi de mai multe ori pentru spălare. Nu trebuie să folosiţi balsam de rufe, rufele vor fi la fel de moi şi de pufoase.
Nucile de săpun nu îndepărtează complet petele de pe rufele albe foarte murdare. În aceste cazuri putem folosi înălbitor sau sare pentru îndepărtarea petelor.
Atentie fiecare punga cu nuci de sapun pentru spalat rufe contine si saculetul din panza unde puneti nucile de sapun pe care apoi il introduceti in masina de spalat !

Compozitie nuci de sapun:
100% nuci de sapun
Nu contine aditivi!

Prezentare  nuci de sapun : 250 gr. 

Comentarii