Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Parapharm Ovaz Verde pulbere 250gr

Producător

Parapharm

opiniile clientilor


15,50 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Parapharm Ovaz Verde pulbere 250gr

Beneficii:
Bogată în vitamine, minerale, enzime dar şi fibre, pulberea din ovăz verde este foarte uşor de administrat (5 grame de 3 ori pe zi). Accesibilitatea ridicată a produsului asigură absorbţia rapidă cât şi metabolizarea sa eficientă, la doar câteva minute după administrare.
Plus energie, plus vitalitate
Astenia de primăvară sau de toamnă nu vor mai fi nicicând ameninţări. Colegii din birou strănută? Nu te panica deoarece consumul de ovăz verde te va ajuta sa treci peste aceste episoade cu bine. Imunitatea ta nu are decât de beneficiat, deoarece conţinutul bogat în clorofilă, minerale şi vitamine al pulberii sau capsulei din ovăz verde nu face altceva decât sa îţi ajute sistemul imunitar în lupta cu factorii de mediu nefavorabili (viruşi sau microbi).

Puternic antioxidant, ovăzul acţionează favorabil asupra imunităţii dumneavostră, favorizând regenerare celulară. Studiile de laborator au punctat asemănarea izbitoare dintre clorofilă şi hemoglobina umana. Hemoglobina reprezintă molecula din sânge cu rol în transportul oxigenului. Scăderea cantităţii acesteia duce la apariţia anemiei. Singura deosebire între hemoglobină şi clorofilă constă în aceea că prima conţine fier, iar clorofila magneziu.

Efect de detoxifiere
Mediul din ce în ce mai poluat în care trăim, stresul, alimentaţia adesea defectuoasă, fumatul sunt principalii factori de risc ce vă pun în pericol sănătatea. Din fericire pe unii din aceşti factori îi poţi controla, cum ar fi fumatul sau asigurarea celor trei mese sănătoase zilnice, însă în cazul poluării sau a stresului nu reuşim să ne impunem punctul de vedere aşa cum ne-am dori. Din acest motiv, detoxifierea organismului se impune ca necesară. Antioxidanţii, minerale şi vitamine de altfel, sunt molecule care împiedică oxidarea alor molecule. Oxidarea presupune generarea de radicali liberi, iar procesul este denumit ştiinţific "stres oxidativ". Stresul oxidativ este reponsabil de distrugerea (moartea) celulară aberantă, de încetinirea proceselor de refacere celulară (prezente în perioada de convalescenţă), de producerea diverselor tipuri de ţesuturi metaplaziate (neoplasm) de depuneri aberante de ţesut gras (apariţia plăcii de aterom). Pentru a echilibra procesul de oxidare organsimul uman necesită un aport ridicat de vitamine şi minerale de sursă vegetală.

Beneficiile unui ph alcalin
Ph-ul sau "hidrogenul potenţial" exprimă modalitatea prin care se poate măsura concentraţia de ioni de hidrogen dintr-o soluţie. Când valoarea acestuia este mare fluidul analizat este bogat în oxigen. Când valoarea sa este mică, fluidul analizat este în pană de oxigen iar mediul creat în interiorul său devine acid. Valorile ph-ului se înscriu între 0 şi 14. Binecunoscuta valoare de 7.0 indică un ph neutru, iar tot ce trece peste această valoare se traduce printr-un grad ridicat de alcalinizare. Sub acest nivel de 7.0 se constată prezenţa unui mediu acid. Studiile recente au corelat apariţia cât şi întreţinerea unei stări de boală la valori scazute ale ph organismului uman. Cu cât ph este mai alcalin cu atât mai mult cresc şansele de vindecare. Alimentaţia este unul dintre cei mai importanţi factori ce impactează alcalinitatea unui organism. Sunt alimente care cresc ph-ul sau, din contră, care îl scad. Clorofila, mineralele, vitaminele, bioflavonoidele de provenienţă vegetală sunt componente alimentare care cresc ph-ul organismului, fiind clar indicate persoanelor care îşi doresc menţinerea unei stări bune de sănătate.
Boala secolului – stresul
Stresul sau oboseala cronică sunt afecţiuni de care ne-am lovit cu toţi măcar o dată în viaţă. Fuga este ruşinoasă, dar e sănătoasă – aşa sună o vorbă din bătrâni, însă ce te faci dacă nu ai nici cum şi nici unde fugi?! Cel mai simplu mod de a trece peste aceste afecţiuni este să tragi mult aer în piept şi să te asiguri că organismul tău este sufiecient de puternic să facă faţă provocării. Suplimentarea dietei cu vitamine, minerale, oligoelemente şi clorofilă te va ajuta să abordezi mai calm încercările zilnice. Ovăzul este recunoscut pentru beneficiile sale antistres. Remediile fabricate din ovăz au fost utilizate în mod tradiţional ca tonic nervos. Ovăzul pe post de tonic nervos a fost oferit pacienţilor pentru tratarea problemelor care implică depresia sau epuizarea nervoasă. Acesta este un remediu potrivit atunci când ne revenim din efectul tranchilizantelor şi al medicamentelor antidepresive. Oferit celor care suferă de insomnie ovăzul îmbunătăţeste calitatea somnului deoarece induce un somn odihnitor.

Compozitie:

pulbere de ovăz

Informatii nutritionale / 100g:

- energie - 1536kj / 367 kcal,
- proteine - 15g,
- carbohidrati – 66.9g,
- grasimi - 6.7g,
- fibre – 5.3g,
- calciu – 186mg
- vitamina E – 3.07mg

Administare:

Adulţi: 3 g (doza zilnică recomandată) sau o linguriţă de pulbere dizolvată într-un pahar de apă sau suc de fructe sau legume, ceai, shake sau un diferite salate, de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de 2-3 luni; în 2-3 cure pe an cu câte o lună pauză;
Copii peste vârsta de 12 ani: 1,5 g (doza zilnică recomandată) sau ½  linguriţă de pulbere dizolvată într-un pahar de apă plată sau suc natural (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 2 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de o lună; în 2 cure pe an cu câte o lună pauză.
Preparatul nu se dizolvă în apă caldă pentru a nu se inactiva substanţele bioactive prezente.
Este recomandat ca ultima administrare să fie luată înainte de ora 18,00.
Se poate administra în paralel şi cu tratamentele convenţionale, alopate.
Pentru detoxifiere administrarea produsului se poate începe şi cu doze mai mici (jumătate din doza recomandată), crescute gradual până la doza recomandată  (se împiedică apariţia unor eventuale efecte nedorite).
Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.

Prezentare:
punga de hartie de 250g
A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si la temperaturi sub 25grade Celsius

Comentarii