Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
SYSTEMWELL Ultimate Immunity

Producător

Nature's Way

opiniile clientilor


42,20 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

SYSTEMWELL Ultimate Immunity

Contribuie la:
Sistemul circulator: prin intermediul sangelui, celulele imunitare sunt transportate spre zonele de inflamatie sau de infectie din organism. Celulele imunitare ataca si neutralizeaza invadatorii prin eliberarea enzimelor cu rol protector.
Sistemul limfatic: in reteaua de noduri limfatice din intregul organism, limfocitele identifica, ataca si neutralizeaza “invadatorii”.
Sistemul respirator: cea de-a doua linie de aparare a organismului este reprezentata de mucoasa membranelor care protejeaza nasul, gatul si plamanii. Unul dintre rolurile sale principale este de a tine la distanta “invadatorii” din aerul pe care il respiram.
Sistemul epidermic: pielea este prima linie de aparare a organismului. Suprafata sa este acida in mod natural pentru a preveni atacul si penetrarea microorganismelor patogene.
Imunitatea sistemica: organismul produce in mod constant o mare varietate de celule care asigura protectie imunitara, precum limfocitele, celulele macrofage si neutrofile.
Sistemul celular: celulele organismului se apara prin eliberarea unor molecule proteice puternice cunoscute sub denumirea de citokine.
Sistemul digestiv: probioticele sunt “bacterii prietenoase” care asigura echilibrul florei microbiene intestinale, actionand in principal la nivelul intestinului subtire. Prebioticele (FOS) sunt fibre solubile, implicate in procesele de descompunere si asimilare rapida a alimentelor. Prebioticele actioneaza ca suport pentru probiotice, efectele lor fiind vizibile pana la nivelul intestinului gros.
 

Administrare:

Intretinere: cate 1-2 tablete/zi la masa.
Intensiv: cate 3 tablete de 1-2 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 

Mod ambalare:

45 cps

Comentarii