Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Vita Care Coral-D 30cps 2+1

Producător

Vita Care

opiniile clientilor


62,30 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Vita Care Coral-D 30cps 2+1

 

Beneficii :

  • este foarte usor asimilat de organism completand in mod firesc necesarul zilnic de minerale
  • se recomanda persoanelor cu nevoi crescute de calciu/ minerale si vitamina D: femei dupa nastere/ femei la menopauza/ persoane cu deficit cronic de calciu si magneziu/ persoane varstnice pentru mentinerea integritatii oaselor si buna functionare a muschilor
  • recomandat ca supliment esential de calciu in dieta persoanelor cu osteoporoza/ osteomalacie/ spasmofilie/ tetanie/ hipoparatiroidism/ diferite boli nutritionale.

 

Compozitie :

  • Calciu din corali…………………………………………………………………………………………………………………………...1500mg
  • Magneziu ……………………………………………………………………………………………………………………………………....250mg
  • Vitamina D…………………………………………………………………………………………………………………………………..…..400UI
  • Excipienţi : gelatina/ magneziu stearat

 

ACŢIUNE :

CORAL D reprezinta o sursa naturala de calciu din corali si minerale asociate/ imbogatita cu magneziu si vitamina D. Aceasta combinaţie unica este utila fiecaruia dintre noi pentru a avea un organism sanatos si o viata echilibrata. Fiind un produs natural Coral D este foarte usor asimilat de organism completand in mod firesc necesarul zilnic de minerale.

 

INDICAŢII:

Calciul este un element chimic prezent in natura si in corpul uman/ unde este indispensabil pentru asigurarea soliditatii osoase si functionarii celulelor musculare si nervoase. El intervine in functionarea muschilor/ in particular a miocardului/ si in comandarea muschilor de catre nervi. Calciul joaca/ de asemenea/ un rol in permeabilitatea membranelor celulare fata de ioni/ in recepţionarea mesajelor hormonale de catre celule si in activarea enzimelor. In sfarsit/ el intervine in mai multe etape ale coagularii sangelui. Pentru a fi asimilat si a-si exercita functiile/ calciul are nevoie de cateva ajutoare/ adica de alte vitamine si minerale: vitamina D (sinteza acesteia se face spontan prin expunerea pielii la soare) si magneziul/ care are o importanta foarte mare. Magneziul este un mineral ce acţioneaza ca un factor de crestere; este tonic general/ regenerator/ echilibrant psihic/ antidepresiv si tranchilizant/ drenor hepatic/ antiseptic intern şi extern/ esential pentru celula vie/ anticolesterolic si antiaterosclerotic/ mentinand constanta si concentratia calciului din sange. Magneziul joaca un rol important in fixarea calciului in oase si in decontractarea muschilor. De asemenea/ acesta intervine in reglarea ritmului cardiac/ favorizeaza scaderea nivelului de colesterol si regleaza tranzitul intestinal. Magneziul mai este denumit elixir pentru sanătate si pentru o viata lunga deoarece este un nutrient capabil sa previna crizele cardiace/hipertensiunea arteriala/ aritmia cardiacă/ inflamatiile/ calculii renali si multe alte afectiuni. Magneziul joacă un rol capital în procesele metabolice/ magneziul este indispensabil pentru crestere. Vitamina D/ numita si antirahitica/ este liposolubila (adica este absorbita de grasimi) si esentiala pentru asimilarea calciului/ a carui depunere în oase o asigura. Carenta de vitamina D este urmata de scaderea nivelului de calciu din sange si poate provoca apariţia tetaniei/ cu spasme la nivelul mainilor/ picioarelor si laringelui. Dupa varsta de 45 de ani/ lipsa vitaminei D sporeste pierderea de masa osoasa specifica osteoporozei/ o consecinta a menopauzei. Coral D se recomanda persoanelor cu nevoi crescute de calciu/ minerale si vitamina D: femei dupa nastere/ femei la menopauza/ persoane cu deficit cronic de calciu şi magneziu/ persoane varstnice pentru mentinerea integritatii oaselor si buna functionare a muschilor/ persoane cu nevoi crescute in perioda unor eforturi fizice sustinute (sportivi/ persoane care prin natura muncii lor depun zilnic un efort fizic deosebit); pentru refacerea oaselor si a muşchilor dupa perioade lungi de imobilizare ca urmare a unor boli sau accidente. Coral D este recomandat ca supliment esential de calciu in dieta persoanelor cu osteoporoza/ osteomalacie/ spasmofilie/ tetanie/ hipoparatiroidism/ diferite boli nutriţionale/ etc.

 

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Coral D este contraindicat pacienţilor cu hipercalcemie. In cazul femeilor insarcinate sau celor care alapteaza este strict indicata recomandarea medicului. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

 

MOD DE ADMINISTRARE :

1 capsula/zi/ timp de minim 3 luni

 

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere/ fiecare blister conţinând 10 capsule .

 

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original/ la temperatura mediului ambiant/ în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti

Comentarii