Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Produse Recomandate de FaresFares Ceai Sveltaflor 20dz

4,20 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

Zdrovit Apuretin 30cps

Producător

Zdrovit Romania

opiniile clientilor


24,50 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Zdrovit Apuretin 30cps

Zdrovit Apuretin 30cps

 

Indicatii:

Apuretin este un supliment alimentar preparat pe bază de plante şi minerale/ care te ajută să lupţi împotriva retenţiei de apă în organism.
Apuretin este recomandat pentru femei de toate vârstele/ care se confruntă cu retenţia de apă în organism/ însă este foarte bun pentru un aspect fizic şi mai frumos.
Persoanelor care nu au timp sa faca sport in mod regulat/ sau cele care tin un regim alimentar si se confrunta cu retentia de apa in organism le este recomandat sa faca o cură de Apuretin/ însă/ doar după un control la medic.
Apuretin ajută şi la îmbunătăţirea tonusului şi mai mult de atât elimină odată cu apa/ şi toxinele din organism.

Compozitie:
Urzica ajuta la eliminarea apei si a toxinelor din organism prin diureza contribuind la mentinerea unei greutati corporale normale.
Merisorul (afinele americane) contine antioxidanti naturali care ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi.
Otetul de mere este un tonic general si contribuie la echilibrarea apetitului si ajuta la arderea grasimilor excedentare.
Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidratilor/ al macronutrientilor/ al acizilor grasi si ajuta la o sinteza normala a proteinelor protejand celulele impotriva stresului oxidativ.

Mod d administrare:
Se poate lua doar o capsula de Apuretin pe zi.
Este usor/ rapid si natural! Cu toate acestea/ de reţinut este faptul că Apuretin este un supliment alimentar care nu înlocuieşte o dieta variată.
Se recomandă combinarea administrării Apuretin cu o dieta alimentară care favorizează eliminarea apei din organism şi cu exerciţiile fizice/ atât cât îţi permite timpul.
Este recomandat deasemenea să faceţi o cură de Apuretin/ timp de minim trei luni la rând.

Mod de ambalare:

30 capsule

Comentarii