Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Aboca Libramed 138 cpr

Producător

Aboca

opiniile clientilor


101,50 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Aboca Libramed 138 cpr

Aboca Libramed Fitomagra Comprimate

Prezentare:flacon x 138 comprimate;

Compozitie:complex brevetat de macromolecule polizaharidice(Policaptil Gel retard);Arome de portocal/mar si lamaie.
Policaptil Gel Retard este un complex  macromolecular brevetat rezultat din cercetarea Aboca si realizat printr-o tehnologie de productie care permite concentrarea fractiunilor polizaharidice specifice obtinute din:Celuloza/Opuntia Ficus indica/Amorphophallus konjac/Althaea officinalis/Linum usitatissimum/Tilia platyphyllos/Cichorium intybus.

Libramed este un dispozitiv Medical testat clinic pentru siguranta si eficienta in tratarea supraponderabilitatii  si a obezitatii.
Favorizeaza reducerea greutatii corporale si a circumferintei abdominale.
Libramed controleaza varfurile glicemice dupa masa/mentinand concentratia de glucoza si insulina din sange mai constanta/astfel incat sa se reduca lipogeneza(acumularea de grasime in adipocite)si senzatia de foame.

Actiunea produsului Libramed se datoreaza complexului Policaptil Gel Retard/un complex brevetat de macromolecule polizaharidice care/datorita actiunii sinergice a componentelor sale/este dotat cu o putere mare de gelificare.Intr-adevar/Policaptil determina formarea in intestin a unui gel care actioneaza asupra carbohidratilor/reducand cantitatea absorbita si viteza de absorbtie(efect retard).

Datorita proprietatilor acestui gel/Libramed actioneaza/de asemenea/si prin limitarea absorbtiei de grasimi prin reducerea somnolentei postprandiale/prin favorizarea tranzitului intestinal si prin reglarea consistentei scaunelor.

Indicatii :
Libramed/datorita mecanismului sau de actiune este indicat pentru:

Adulti :

        *     in cazul supraponderabilitatii si al obezitatii;

  • cu valori ridicate pentru circumferinta  abdominala/chiar si cu o greutate normala;

Copii incepand de la varsta de 8 ani

  • in cazul supraponderabilitatii si al obezitatii

Produsul isi exercita efectul sau maxim in asociere cu o dieta echilibrata/un aport adecvat de lichide si activitate fizica in mod regulat.

BMI(Body Mass Index)
Este unul dintre parametrii cei mai utilizati pentru a diagnostica supraponderabilitatea si obezitatea si este folosit pentru a corela greutatea cu inaltimea.Se calculeaza prin impartirea greutatii la patratul inaltimii(kg/m2).De exemplu /daca o persoana cantareste 55 kg si are o inaltime de 1.60m indicele sau BMI va fi de 21.5.

 

BMI la adulti

Clasificare

<18.5

Subponderal

18.5-24.9

Greutate normal                

25.0-29.9

Supraponderal

>30.o

Obez

 

La copii/evaluarea conditiilor de supraponderabilitate si obezitate sunt definite de catre pediatru in baza valorilor percentilei BMI.

 

Circumferinta abdominala
Si circumferinta abdominala este astazi considerata un parametru fundamental/deoarece releva o acumulare de grasime in zona abdominala.Aceasta conditie indica o situatie de dezechilibru metabolic predictiv pentru o conditie de risc/chiar si la persoanele cu greutate normala.

Circumferinta abdominala la adulti

Valori normale

Barbati

Pana la 94cm

Femei

Pana la 80cm

Eficacitatea produsului Libramed a fost clinic testata

Libramed a fost testat intr-un studiu clinic pe persoane supraponderale si obeze/carora le-a fost administrat produsul/in plus fata de recomandarile dietetice/comportamentale.
Studiul/realizat deschis pe 30 de persoane adulte/a a vut ca scop evaluarea reducerii greutatii /a BMI si a circumferintei abdominale.De asemenea/le-a fost administrat un chestionar pentru a evalua calitatea vietii.

Proiectul studiului a fost aprobat de catre Comitetul de etica.
In continuare sunt prezentate rezultatele principale ale studiului.

Reducerea greutatii corporale

 

Dupa 30 de zile de tratament

Scadere medie semnificativa statistic de 1.3kg(cun un maxim de 5kg)

Dupa 60 de zile de tratament

Scadere medie seminificativa statistic de 1.8kg(cu un maxim de 10kg)

Reducere Body Mass Index

 

Dupa 30 de zile tratament

Scadere medie semnificativa statistic de 0.45

Dupa 60 de zile tratament

Scadere medie semnificativa statistic de 0.70

Reducerea circumferintei abdominale

 

Dupa 30 de zile de tratament

Scadere medie semnificativa statistic de 2.9cm

Dupa 60 de zile de tratament

Scadere medie semnificativa de 4.5cm

Mod administrare:

Adulti si copii peste 12 ani:3 comprimate inainte de cele doua mese principale.
Copii intre 8 si 12 ani:2 comprimate inainte de cele doua mese principale.

A se administra doza recomandata cu un pahar mare de apa/avand grija sa se ingereze cate un comprimat pe rand.Nu mestecati si nu spargeti comprimatul cu dintii.Pentru cei care au probleme de deglutitie se poate dizolva comprimatul Libramed in apa calda sau in ceaiuri neindulcite /amestecand pana la dizolvarea completa.Bautura obtinuta trebuie sa fie ingerata in cateva minute/inainte de a se forma gelul.

Durata tratamentului:a se administra Libramed pentru o perioada de cel putin 2 luni/avand grija sa se suspende pentru 2-3 zile dupa fiecare  luna de tratament.

Efecte secundare:siguranta produsului Libramed a fost confirmata printr-un studiu clinic pe om/care a aratat o buna tolerabilitate .Administrarea Libramed nu a provocat modificari a principalelor valori hematochimice sau a urinei.In primele zile de utilizare pot sa apara fenomene de meteorism /care se rezolva spontan in timpul tratamentului.In aceste cazuri/se recomanda reducerea dozei la 1 comprimat de doua ori pe zi si cresterea acesteia treptat pana la atingerea dozei indicate.


Avertizari:pentru cei care au probleme de deglutitie nu este recomandata ingestia directa a comprimatelor /care trebuie sa fie mai intai dizolvate dupa cum se arata in modul de administrare.
Se recomanda administrarea produsului la cel putin doua ore de la administrare de medicamente si suplimente vitaminice/pentru a nu interfera cu absorbtia lor.
A nu se administra in timpul sarcinii si al alaptarii .
La pacientii aflati sub tratament farmacologic pentru diabet si hiperlipidemie/se recomanda a se solicita sfatul medicului pentru a evalua necesitatea eventualei schimbari a dozei de medicamente.
A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului.

A se pastra la loc racoros/uscat ferit/de lumina si caldura.

Producator:Abocca

Comentarii


Diavit 60 cpr Plantarom Diavit 60 cpr Plantarom
(1 Opinii)

22,90 Lei 21,90 Lei

Comandă