Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Produse Recomandate de FaresFares Distonoplant 60 capsule

38,50 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

Actinica lotiune 80g

Producător

Galderma

opiniile clientilor


90,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Actinica lotiune 80g

Indicatii:
Lotiunea Actinica  este un dispozitiv medical extrem de eficient, care asigura protectie ridicata impotriva radiatiilor UVA si UVB.
Aceasta a fost creata in special pentru persoanele care au un risc crescut de aparitie a cancerului de piele din cauza expunerii la radiatiile UV.
Lotiunea Actinica are proprietati hidratante suplimentare care contribuie la ameliorarea texturii pielii.
Deoarece nu contine parfum sau PEG emulsifianti, acest lucru asigura o tolerabilitate optima a lotiunii lipozomale, aceasta fiind potrivita pentru toate tipurile de piele.

Compozitie:
Lotiunea Actinica contine o combinatie de filtre UV fotostabile moderne, care acopera un spectru larg de a absorbtie, reflectand radiatiile UV.
Este foarte eficienta in protejarea pielii de radiatiile ultraviolete B (UVB), precum si de radiatiile ultraviolete A(UVA). Nivelul de protectie UV al Lotiunii Actinica a fost testat in conformitate cu cerintele europene pentru produsele de protectie solara: nivelul de protectie UVB si UVA incadrandu-se in categoria "protectie UV foarte ridicata".

Mod de utilizare:
Dispozitivul unic de dozare asigura o aplicare usoara pe piele, a cantitatii necesare de Lotiune Actinica si confera siguranta ca se utilizeaza o cantitate suficienta de lotiune pentru a asigura protectia pielii.

Mod de ambalare: 80 g

Comentarii