Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Artelac Nighttime gel 10g

Producător

Bausch & Lomb

opiniile clientilor


26,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Artelac Nighttime gel 10g

Artelac Nighttime gel 10g

Indicatii:

Artelac Nighttime Gel este produsul cel mai potrivit pentru calmarea si reducerea simptomelor persistente de ochi uscat cauzate de deficitul lacrimal cronic.
Deficitul lacrimal cronic poate fi cauzat de o serie de factori care include inflamarea si disfunctia glandei lacrimale, a pleoapelor si deficiente senzoriale, si/sau slaba calitate a lacrimilor .
In cazul in care unul sau mai multi dintre acesti factori va compromit lacrimile, rezulta un dezechilibru al peliculei lacrimale si o cascada de semne si simptome neplacute, inclusiv: inflamarea suprafetei ochilor, roseata , senzatia de corp strain in ochi, uscaciune, sensibilitate la lumina, senzatia de oboseala, de arsura si chiar lacrimare excesiva.
De asemenea unele medicamente (cum ar fi contraceptivele, antihistaminicele, beta-blocantele, antispasticele, diureticele), anumite boli pot juca un rol semnificativ in aparitia uscaciunii oculare.
Din cauza naturii complexe a disfunctiei lacrimale, tratamentele sunt limitate; totusi Artelac Nighttime gel este conceput pentru a suplimenta cele trei straturi ale filmului lacrimal, inclusiv cel mai important strat, si anume stratul exterior-lipidic, pentru o ameliorare prelungita si retentie a umezelii la suprafata ochiului.
Prezinta un efect de calmare si linistire a ochiului si in acelasi timp retine hidratarea timp indelungat.
Produsul a fost conceput pentru persoanele suspectate de a avea disfunctie lacrimala de evaporare dar avand in vedere proprietatile acestui produs, persoanele cu sindrom de ochi uscat mai sever si persistent pot beneficia, de asemenea, de utilizarea acestui produs, in plus fata de produsul obisnuit  utilizat pentru ochiul uscat, pentru o protectie suplimentara.

Mod de administrare:
Tratamentul starilor de ochi uscat impune un regim individual care depinde de gravitatea si intensitatea simptomelor dvs.
Puneti o picatura de gel de Artelac Nighttime Gel in ochi cu 15 minute inainte de a merge la culcare si, daca preferati un produs de tip gel, 3 pana la 5 picaturi de gel pot fi folosite zilnic.
Daca utilizati Artelac Nighttime gel in timpul zilei,asteptati pana cand vederea revine la normal inainte de a folosi utilaje sau de a conduce.
Scoateti capacul de protectie de pe partea superioara a tubului inainte de utilizare.
Asigurati-va ca nu atingeti cu degetele partea superioara a tubului.
Aplecati usor capul spre spate si trageti usor pleoapa inferioara cu un deget al mainii libere si tineti tubul vertical deasupra ochiului, cu duza in jos.
Apoi strangeti usor tubul pentru a pune o picatura de gel.
Evitati contactul partii superioare a tubului cu ochiul sau cu degetele dv., pentru a preveni orice posibila contaminare a solutiei.
Repuneti capacul pe tub dupa fiecare utilizare.

Mod de ambalare: flacon 10g

Comentarii