Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

GUARANA PULBERE ECO 200 GR DECO

Producător

Deco Italia

opiniile clientilor


42,50 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

GUARANA PULBERE ECO 200 GR DECO

Descriere

Denumita de indienii amazonieni „elixirul tineretii”, guarana este una dintre plantele cu rol esential in consolidarea unui organism puternic si sanatos, mereu pregatit sa faca fata oricaror pericole care se abat asupra lui.

 

Proprietati

> Guarana te ajuta sa te simti mai puternic, mai energic si mai plin de viata in fiecare zi. Extractul de guarana este un tonic excelent, in special dupa perioade sustinute de efort fizic si psihic prelungit.

> Stimuleaza gandirea si imbunatateste performantele intelectuale.

> Substantele active din guarana ajuta la imbunatatirea memoriei, atentiei si concentrarii, stimuland gandirea in toate procesele ei. In plus, stimuleaza performantele cognitive si intelectuale, ajutandu-te sa fii mai inteligent si agil in gandire, in fiecare zi.

> Taie pofta de mancare si ajuta la slabit. Guarana este un remediu indicat si in curele de slabit, intrucat are un rol esential in suprimarea poftei de mancare si reducerea aportului caloric introdus zilnic in organism. In plus, stimuleaza metabolismul sa arda mai repede si mai multe calorii, ajutand la scaderea in greutate si la remodelarea corporala.

> Intareste sistemul imunitar, protejand organismul de boli.

Pe langa efectul energizant pe care-l ofera organismului, Guarana este si un puternic imunostimulator. Creste rezistenta corpului la infectii si alergii, in special in perioadele de varf ale anului: primavara, iarna, toamna etc.

> Reduce oboseala, ajuta la cresterea concentrarii, inhiba senzatia de foame si sustine capacitatea de efort fizic sau intelectual.

 

Mod de utilizare 

 

Se poate consuma in ceaiuri, sucuri proaspete de fructe sau legume.

Guarana are ca principala componenta cofeina.

Efectul unei bauturi cu guarana poate dura in jur de 4-6 ore. Se pot folosi 500-1000mg(1g) de pudra de 1-2 ori pe zi.

A nu se depasi 2g pe zi .

 

Gramaj: 200g

Comentarii