Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Lactoflorene Plus x 12fl

Producător

MONTEFARMACO

opiniile clientilor


38,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Lactoflorene Plus x 12fl

Lactoflorene® Plus

Supliment alimentar pe bază de fermenți lactici vii cu acțiune probiotică.

Indicații terapeutice

Lactoflorene® Plus este indicat în caz de dezechilibru al florei bacteriene intestinale – disbioză – cauzat de tratamentele cu antibiotice, enteroviroze, diareea călătorului, afecțiuni gastrointestinale, aport redus de fibre din alimentație.

Ce este?

Lactoflorene® Pluseste un supliment alimentar pe bază de fermenți lactici vii cu acțiune probiotică pentru restabilirea echilibrului florei bacteriene intestinale, îmbogățit cu Vitamine din grupul B și Zinc pentru susținerea sistemului imunitar.
Utilizarea Lactoflorene Plus este importantă atunci când flora intestinală este afectată, ca urmare a tratamentelor cu antibiotice sau a afecțiunilor gastrointestinale care o slăbesc.
Zincul contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, Lactoflorene Plus conține Vitamine din grupul B care favorizează metabolismul energetic.

Fără gluten și fără lactoză.

 

Formă de prezentare

Flacoane cu capac separator, disponibile în format 12 bucati/ambalaj.

Formele de prezentare ale gamei de produse Lactoflorene® Plus au rolul de a garanta o mai bună stabilitate a amestecului Florene și de a permite fermenților lactici să ajungă vii și activi în intestin.

 

Comentarii