Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro


0,00 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

Lumanari terapeutice Roinita Corp 1buc

Producător

Naturhelix

opiniile clientilor


7,90 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Lumanari terapeutice Roinita Corp 1buc

Actiunea produsului
In cursul arderi lumanarii, pozitionate in prealabil pe pielea de deasupra organului ce urmeaza sa fie tratat sau al chakrei respective, se produc efecte termice, fum si vapori si usor vacuum, care au efecte benefice asupra extremitatilor nervoase de la nivelul respectiv. Cu lumanarile de corp se pot stimula in cursul arderii si punctele de acupunctura pe care acestea s-au pozitionat. Totodata, acestea au si efecte bioenergetice, facilitand reechilibrarea complexului energetic din corpul uman, deformat datorita eventualelor boli, insuficiente sau factori externi.

Recomandari:
- reducerea durerilor fizice
- probleme de metabolis
- dizolvarea blocajelor energetice
- dureri de cap, migrene
- stari de tensiune nervoasa, stress, anxietate
- problemeleale organelor motrice

Nu se recomanda:
- copiilor sub 3 ani
- pielii iritate
- ranilor deschise

Mod de utilizare:
Nu folositi lumanarile singuri pe propriul corp!

Tratamentul uzual: in prima saptamana se arde cate o lumanare la 2 zile, din 3 in 3 zile a doua saptamana, pe suprafata de piele situata deasupra organului intern ce urmeaza a fi tratat. In cazul simptomelor persisitente se poate aplica si un tratament mai lung, de mai multe saptamani. In acest caz se va pastra cate 1-2 saptamani pauza intre cure. In cazul in care simptomele nu dispar nici astfel, consultati un medic de specialitate.

Detalii despre produs
Lumanarile Naturhelix sunt fabricate din urmatoarele componente: ceara de albine, ceara minerala (de provenienta alimentara), caroten natural (din morcov),ulei esential de anason, panza( bumbac).
Lumanarile parfumate au partea interioara impregnata cu uleiuri naturale aromatizante. La baza lumanarii se gaseste o bucata de tifon stratificat steril, care previne caderea produsului de ardere pe piele. aceasta bucata de tifon este fixata la baza lumanarii cu un inel fabricat din materialul lumanarii.

Lumanari terapeutice de corp
Lumanarile de corp sunt un mijloc terapeutic naturist, a caror principiu terapeutic este identic cu cel al lumanarilor pentru ureche. Acest principiu consta in urmatoarele:
- efecte termice
- fum si gaze cu continut de materiale terapeutice
- produerea unui usor vacuum
- efecte bioenergetice

Comentarii