Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
LUTROPEP 60 CPS

Producător

BioVitality

opiniile clientilor


92,70 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

LUTROPEP 60 CPS

Compozitie:
Fiecare capsula contine extracte (echivalent pulbere) din:

Saraca indica 20 mg (600 mg)
Symplocos racemosa 30 mg (1000 mg)
Asparagus racemosus 40 mg (200 mg)
Withania somnfera 40 mg (200 mg)
Valeriana wallichii 7 mg (200 mg)
Ficus glomerata 7 mg (200 mg)
Abroma augusta 12 mg (200 mg)
Kukkutand Bhasma (calciu organic) 200 mg
Praval pishti 25 mg
Loh Bhasma (fier organic) 25 mg
LUTROPEP este un remediu natural obtinut din plante, selectionate pe baza experientei de secole a specialistilor din India (medicina traditionala Ayurveda) binecunoscut ca un puternic tonic uterin.
Medicamentele ayurvedice elimină cauzele îmbolnăvirii şi vindecă persoana bolnavă fără a avea efecte adverse.

Proprietati ale plantelor ce intra in compozitia produsului LUTROPEP:
• Datorita stresului psihic, primele care sufera sunt sistemul imunitar si cel endocrin. Tulburarea activitatii hormonale sta la baza menstruatiilor neregulate si a infertilitatii. Medicina ayurvedica recomanda Saraca Indica (supranumita si “fara durere”) in combinatie cu Abroma augusta pentru: dismenoree (menstruatia insotita de dureri abdominale), menoragie inclusiv cea determinată de fibromul uterin, reglarea ciclului menstrual si tonifierea uterina.
• Asparagus racemosus alaturi de Tilaka (Symplocos racemosa) si Ficus glomerata au efect hemostatic si antihemoragic, contribuind la refacerea endometrului si oprirea sangerarilor. Sangerarile menstruale abundente (de¬nu¬mite menoragii) sunt o cauza des intalni¬ta a anemiei feriprive. De aceea, formula se completeaza cu Loh Bhasma, preparat bogat in fier de origine vegetala si minerala si vitamina C, Valeriana wallichii – bogata in saruri minerale (K, Ca, Mg, Mn), pudra de coral, o sursa de calciu natural asociat cu Kukkuntand Bhasma - calciu organic pentru imbunatatirea densitatii osoase, fiind astfel prevenita osteoporoza, mai ales pentru femeile trecute de prima tinerete (la premenopauza, menopauza si postmenopauza).
• Ashwanda echilibreaza psihicul fiind una din cele mai puternice plante adaptogene, dar si un remediu impotriva transpiratiilor si bufeurilor produse in timpul sindromului menopauzal.
Cu ajutorul plantelor amintite mai sus sterilitatea devine un “blocaj” ce poate fi depasit datorita efectului antiinflamator si puternic stimulent asupra ovarelor. Asadar succes viitoarelor mamici!

Concluzii:
Lutropep înlătură sângerarile abundente, regleaza ciclurile menstruale, inlatura durerile şi spasmele, reduce starea de tensiune. Lutropep conţine 200 mg de Ashwagandha pentru a calma si linisti muschiul uterin.
Este foarte eficient în cazurile de infertilitate nespecifică, stimuland ovulatia. În cazul sindromului premenstrual, Lutropep inlătura durerile imediat. Nu aveţi nevoie de anxiolitice şi antidepresive.
Lutropep elimina nevoia administrarii de hormoni si hemostatice deoarece conţine 3 hemostatici puternici: Symplocos racemosa, Ficus glamerata şi Asparagus rasemosa în cantitate de 1,4 g/doza pentru a regla sangerarea si a restabili echilibrul hormonal normal.
Lutropep ajuta la evitarea histerectomiei datorate în cele mai multe cazuri sangerarilor vaginale anormale. Administrat pe o perioada de 3 luni, Lutropep reprezinta un tonic recomandat femeilor slabe şi epuizate.
Acestea vor arăta mai bine, vor avea menstruaţie regulată şi se vor bucura de viaţa sexuală. Lutropep normalizează echilibrul hormonal, fiind recomandat femeilor in menopauza. Lutropep stabilizeaza greutatea corporala sau poate chiar reduce kilogramele in plus care se depun la femei din cauza menopauzei sau a hipotiroidiei.

Indicatii:
Leucoree (vaginita, cervicita cronica sau leziuni pe col), sângerări vaginale anormale (polipi vaginali, menoragie, uter fibromatos), dereglari ale ciclului menstrual (oligomenoree, amenoree, dismenoree), infertilitate, inflamatii la nivelul ovarelor sau a trompelor, sindrom premenstrual, menopauză, dureri in zona sacroiliaca, nedezvoltarea uterului, hipotiroidie.

Administrare:
2 sau 4 capsule pe zi, sau la recomandarea consultantului de specialitate.
Atentie! Lutropep se administrează în majoritatea cazurilor pentru 3 luni cel puţin. Puteţi începe tratamentul în orice zi, cu excepţia zilelor de ciclu menstrual .
 

Comentarii