

RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
Descriere
O formula cu rol tonic si antioxidant, ce abunda in fitonutrienti de calitate superioara, pentru a reduce stresul oxidativ si a favoriza detoxifierea normala la nivelul ficatului.
Compozitie: Nectarvitae® (Concentrat de polifenoli dintr-o selecție de 22 de extracte naturale caracteristice zonelor albastre – The Blue Areas): 11 fructe – Struguri albi si rosii, Portocal-dulce, Grapefruit, Papaya, Ananas, Capsun, Mar, Cais, Cires, Afin, Coacaz-negru si 11 legume – Rosie, Morcov, Ceai-verde, Maslin, Broccoli, Varză creaţă, Ceapa, Usturoi, germeni de Grau, Castravete, Sparanghel) 160 mg, siliciu organic 16 mg, vitamina C 32 mg (40% VNR), ; Rhodiola rosea 20 mg, Jiaogulan 20 mg, Papadie 20 mg, Ceai-verde 20 mg, Spirulina 8 mg; Resveratrol 6.4 mg, niacina/vitamina B3 6.4 mg NE (40% VNR), zinc 4 mg (40% VNR), vitamina E 4.8 mg α-TE (40% VNR), vitamina A 320 mcg RE (40% VNR), vitamina B2 0.56 mg (40% VNR), biotina 20 mcg (40% VNR), seleniu 22 mcg (40% VNR)/ 20 ml
Nectarvitae este un complex de 22 de polifenoli de origine vegetala, de cea mai inalta calitate, ce provin din Zonele Albastre. Zonele Albastre sunt regiuni de pe Glob unde sunt consemnate cele mai mari densitati de populatie centenara, fiind analizata si starea de sanatate a populatiei generale, aceste caracteristici fiind corelate cu regimul alimentar specific zonelor respective. Au fost determinate 5 zone de acest tip pe Glob: Icaria (Grecia), Okinawa (Japonia), Sardinia (Italia), Peninsula Nicoya (Costa Rica) si Loma Linda (California).
Nectarvitae creste activitatea antioxidanta la nivelul plasmei sangvine, reduce actiunea stresului oxidativ, sustine normalizarea nivelului de colesterol seric total (cu echilibrarea raportului HDL/LDL), impiedica peroxidarea si depunerea lipoproteinelor sub forma de placa de aterom la interiorul vaselor de sange si sustine sanatatea cardio-vasculara.
Siliciul este cel mai abundent element chimic din mediul inconjurator, dupa oxigen. Abundenta acestuia in alimentele neprocesate nu a permis descoperirea timpurie a beneficiilor aduse de acest compus, dar odata cu era moderna, acaparata de alimente ultra-procesate, deficitul a inceput sa isi faca simtite efectele. Siliciul sustine dozele normale de Vitamina D in organism si sinteza sanatoasa a colagenului.
Acest lucru se traduce prin oase mai sanatoase, ce au o mineralizare optima si o elasticitate normala, rezistand mai bine la socuri si fracturi. Capacitatea de a stimula productia de colagen aduce efecte benefice la nivelul pielii, care are un aspect mai tanar si mai radiant.
Dozele normale de siliciu favorizeaza vindecarea normala a tesuturilor, inclusiv a celui osos, sustine sanatatea mucoaselor si elasticitatea normala a vaselor de sange. Capacitatea siliciului de a lega ionii de aluminiu din organism si de a favoriza eliminarea acestora il face un candidat impotriva intoxicatiilor cronice cu aluminiu (dozele mari de aluminiu la nivel cerebral sunt asociate in anumite studii cu instalarea maladiei Alzheimer). Administrarea unui supliment pe baza de siliciu favorizeaza rezistenta si elasticitatea unghiilor, sustine refacerea parului si contribuie la un aspect lucios si sanatos al acestuia.
Vitamina C face parte din clasa vitaminelor hidrosolubile (solubile in apa), organismul uman fiind incapabil sa stocheze doze de vitamina C si fiind necesar un aport zilnic. Vitamina C sustine functionarea normala a sistemului imunitar prin stimularea productiei de limfocite si fagocite, prin mentinerea integritatii pielii si a rolului de bariera a pielii in impiedicarea patrunderii agentilor patogeni. Dozele normale de vitamina C in sange in cazul persoanelor cu pneumonie reduce perioada necesara vindecarii.
Vitamina C este esentiala in mentinerea sanatatii tesuturilor din organism, contribuind la sinteza normala a colagenului. Sustine sanatatea pielii, gingiilor, oaselor, vaselor de sange si integritatea tesuturilor, precum si capacitatea normala de vindecare a ranilor. Vitamina C actioneaza ca un antihistaminic si un antiinflamator natural, reducand agresivitatea
Prin efect antioxidant, contribuie la reducerea nivelului de radicali liberi din organism cu pana la 30% si a stresului oxidativ provocat de acestia. Acest fenomen poate reduce riscul de a dezvolta afectiuni cronice. Vitamina C contribuie la reducerea riscului de a dezvolta afectiuni cardio-vasculare, mentinand functionarea normala si integritatea vaselor de sange si reducand oxidarea si depunerea particulelor de LDL-colesterol la nivelul acestora. Dozele normale de vitamina C in sange au fost asociate cu un risc de pana la 25% mai scazut de a dezvolta afectiuni cardio-vasculare.
Rhodiola rosea este o planta cu efecte adaptogene si de reducere a stresului dovedite pe parcursul anilor de utilizare. Imbunatateste capacitatea de rezistenta la efort fizic si mental, scade nivelul anxietatii, amelioreaza simptomatologia depresiei si amelioreaza senzatia de oboseala mentala. Reduce fenomenul de alimentare excesiva pe fondul stresului si anxietatii si imbunatateste calitatea somnului.
Jiaogulan este o planta originara din Asia, numit si Ginsengul din Sud sau Planta Miracol. Planta contine compusi saponinici cu multiple efecte benefice, printre cele mai importante fiind: capacitatea de a normaliza cantitatea de glucoza din sange si de a reduce rezistenta la insulina, sustine lupta cu obezitatea, favorizand reducerea masei corporale si a masei de grasime din corp, sustine starea emotionala optima, prin efect adaptogen.
Papadia este o planta perena cu multiple beneficii asupra sanatatii, dovedite in timp. Asigura efect antioxidant, prin continutul de beta-caroten din compozitie, sustine reducerea colesterolului si a grasimilor hepatice, sustine digestia prin aport de fibre (inulina), sustine normalizarea concentratiei de glucoza in sange si reduce rezistenta la insulina, reduce fenomenele inflamatorii si sustine presiunea sangvina normala prin efect diuretic usor.
Ceaiul verde este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de ceai consumate pe Glob, prepararea lui fiind o adevarata arta. Beneficiile milenare asociate acestui ceai se datoreaza concentratiei crescute de antioxidanti continuti in planta Camellia sinensis. Utilizarea unui extract controlat din aceasta planta duce la mentinerea concentratiei de antioxidanti in produsul brut, pentru a profita de efectele lor cu maximum de eficienta. Ceaiul verde sustine sanatatea cardio-vasculara, functia cognitive optima, are efecte antitumorale, antiinflamatoare., previne evenimentele ischemice, sustine reglarea apetitului si masa corporala normala, reduce riscul de diabet si scade riscul de a dezvola afectiuni cronice.
Spirulina este unul dintre cei mai vechi meganutrienti utilizati in consumul uman, consemnat a fi utilizat inclusiv de azteci, pentru potentarea energiei fizice si starii optime de sanatate. Raportat la densitatea de nutrienti per gram, Spirulina, o cianobacterie cunoscuta si drep Alga verde-albastra, poate fi considerata cel mai nutritive aliment cunoscut, ingloband: proteine de calitate superioara (similar celor de ou), vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, cupru, fier, mangan, magneziu, acizi grasi Omega 3 si Omega 6.
Unul dintre cele mai cunoscute efecte benefice este de a induce o senzatie de satietate si de a reduce apetitul si ingestia alimentara in cazul persoanelor ce doresc pierderea in greutate. Ficocianina, substabta ce da coloratia specifica acestei alge, prezinta remarcabile efecte antiinflamatoare si antioxidante, iar studii recente indica potential antitumoral.
In cazul persoanelor diagnosticate cu hipercolesterolemie, Spirulina aduce beneficii prin doua mecanisme distince: reduce nivelul trigliceridelor cu LDL-colesterol, favorizand cresterea nivelului de HDL-colesterol si impiedica peroxidarea lipidelor si depunerea lor sub forma de placa de aterom. Continutul crescut de nutrienti de inalta calitate si antioxidanti contribuie la cresterea rezistentei organismului la efort, fiind utila inclusiv persoanelor ce fac efort fizic intens.
Resveratrolul este un compus din clasa polifenolifol, regasibil in samburi si coaja de struguri in cantitati considerabile, dar si in fructi de padure, alune si o serie de legume. Principalul rol este de a proteja structura plantei in care se regaseste de seceta, radiatii UV sau daunatori precum bacterii si fungi. In consumul uman a fost cunoscut prin notiunea de “paradox francez”, cu referire la rata scazuta de afectiuni metabolice si obezitate in randul francezilor, in ciuda bucatariei bogate in lipide, iar efectele benefice erau asociate consumului de vin rosu. Identificarea si utilizarea resveratrolului ca substanta singulara a deschis o serie de noi directii terapeutice de mare importanta pentru populatia actuala.
Resveratrolul sustine sanatatea cardio-vasculara prin doua mecanisme: favorizeaza cresterea nivelului de oxid nitric din organism, reducand valorile presiunii sangvine sistolice, protejand totodata si structura vaselor de sange, dar are si efecte benefice in reducerea nivelului de LDL-colesterol, normalizarea raportului HDL-LDL si impiedica peroxidarea lipidelor si depunerea lor sub forma de placa de aterom. Combinand efectele benefice asupra integritatii vaselor de sange, cu proprietatile antitrombotice pe care le-a aratat, resveratrolul este un compus ce imbunatateste statusul cardio-vascular intr-un mod complet si complex.
Proprietatile antiinflamatoare si antioxidante detinute creaza premise de utilizare pe o paleta larga de afectiuni, incepand cu diabetul de tip 2, unde reduce si rezistenta la insulina, continuand cu sanatatea sistemului reproducator masculin si feminine. Sanatatea cerebrala este un beneficiar cert al consumului de resveratrol, capacitatea antiinflamatoare si antioxidanta reducand evolutia afectiunilor degenerative precum dementa senila, Alzheimer si scleroza multipla.
Vitamina B2 (riboflavina) sustine productia de energia, tranformarea triptofanului in vitamina B3, metabolizarea grasimilor si a steroizilor in organism. Sustine convertirea vitaminei B6 in forma metabolic activa, pentru a putea fi utilizata eficient de organism.
Vitamina B3 (niacina) este convertita intr-o conezima numita nicotinamida adenine dinucleotida, coenzima ce catalizeaza peste 400 de reactii la nivelul organismului. Vitamina B3 este precursoarea celei mai utilizate coenzime derivata dintr-o vitamina din organismul uman. Sustine descompunerea sanatoasa a grasimilor si zaharurilor in organism, la diviziunea celulara normala, la comunicarea intercelulara.
Vitamina B7 (biotina) contribuie la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor, fiind recomandata inclusive ca adjuvant in psoriasis. Contribuie la metabolismul energetic normal si la diviziunea celulara normala.
Asocierea de vitamine liposolubile precum Vitamina A, Vitamina E, dar si seleniu asigura un status oxidativ optim si la mentinerea sanatatii ochilor, celulei hepatice si a pielii. Seleniul, Vitamina C si zincul sustin aspectul radiant la pielii si protejeaza pielea, parul si unghiile impotriva factorilor agresori, in timp ce Vitamina D ofera suport impotriva afectiunilor inflamatorii ale pielii, precum psoriazisul.
Combinatia de Siliciu si Vitamina C sustine sinteza normala de colagen la nivelul organismului, contribuind la mentinerea sanatatii pielii si articulatiilor, dar si a intregului organism, colagenul fiind cea mai abundenta proteina din corp.
Mod de administrare: 1 cupa dozatoare (20ml)/zi; la nevoie, se pot lua pana la 2 cupe dozatoare (40ml)/zi, preferabil dupa micul-dejun. Se poate dilua cu apa sau suc de fructe.
Contraindicatii: Nu se recomanda administarea in cazul persoanelor cu gastrita sau ulcer duodenal, deoarece sarurile de siliciu pot irita mucoasa digestiva.
Interactiuni cu medicamente: Nu se recomanda asocierea produsului cu anticoagulante orale.
Forma de prezentare: flacon cu 500 ml
Produse similare
Produse comandate cu Nectar vitae solutie 500ml