Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Produse Recomandate de FaresFares Distonoplant 60 capsule

35,80 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

NOUA REVOLUTIE A GLUCOZEI

Producător

Editura Curtea Veche

opiniile clientilor


22,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

NOUA REVOLUTIE A GLUCOZEI

In 1996, introducerea factorului de indice glicemic (IG) a insemnat o revolutie in domeniul nutritiei, fapt ce a condus la aparitia cartii Noua revolutie a glucozei, un bestseller de nivel mondial. Conceptul de indice glicemic a schimbat radical felul in care gandim despre alimentatie. Volumul demonstreaza felul in care alimentele cu un indice glicemic mic au un impact benefic major asupra sanatatii noastre a tuturor.

Cu alte cuvinte, Noua revolutie a glucozei va va explica tot ceea ce trebuie sa stiti despre indicele glicemic, de ce este atat de important pentru o sanatate durabila si cum va ajuta in mod concret:

atingerea unei sanatati perfecte
scadere in greutate
reducerea riscului producerii unui atac de cord
controlul glicemiei (nivelul glucozei din sange)
mentinerea sub control a diabetului de tip 1 sau 2
vindecarea sindromului X
Noua revolutie a glucozei furnizeaza concluziile celor mai recente cercetari asupra indicelui glicemic, studii de ultima ora in ceea ce priveste sanatatea inimii, scaderea in greutate, precum si sfaturi extrem de importante pentru sanatatea copiilor. Retetele si planurile de meniu propuse, cu valori IG actualizate, va vor ajuta sa aplicati conceptul de indice glicemic. Citind aceasta carte, va veti convinge ca indicele glicemic este un concept care poate revolutiona in cel mai benefic mod felul in care va alimentati.

Noua revolutie a glucozei se adreseaza tuturor, iar informatiile transmise sunt valabile in orice zi, pentru orice meniu.

Comentarii