Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Produse Recomandate de FaresFares Ceai Sveltaflor 20dz

4,20 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

Ocluzor Ortopad Simaty 85*59 mm 50buc

Producător

Master-AId

opiniile clientilor


48,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Ocluzor Ortopad Simaty 85*59 mm 50buc

ORTOPAD este un ocluzor autoadeziv utilizat în terapiile ortoptice ale ambliopiei si strabismului.
SUPORT

ORTOPAD cotton: suport dintr-un tesut netesut 100% bumbac colorat care permite respiratia pielii, evita problemle sudoripare si ofera maximum de confort.
ORTOPAD/ORTOPAD skin: suport din tesut netesut de culoare alb si culoarea pielii. Noua forma a ocluzoru-lui se adapteaza perfect anatomiei zonei perioculare pentru o perfecta conformare a lui ORTOPAD.
TAMPON CENTRAL

Este alcatuit dintr-un material trilaminat foarte subtire în interiorul caruia este prezent un ecran negru fotoabsorbant care evita filtrarea luminii din exterior.
ADEZIV

Adeziv hipoalergenic fara latex din cauciuc natural si fara solventi indicat în special pielii delicate si sensibile a copiilor. Dezlipirea este nedureroasa si evita traumele chiar si în cazul utilizarii prelungite.
FORMULA NOUA

Silueta plasturelui este alungita în zona de aderenta la baza nasului si permite purtarea corecta a ochelarilor împreuna cu ocluzorul. Ochelarii sunt bine pozitionati, focalizati si nu cauzeaza disconfort pacientului. Silueta alungita a plasturelui evita filtrarea laterala a luminii. Aceasta caracteristic importanta a lui ORTOPAD previne miscarea anormala a muschiului ocular care poate determina o înrautatire a patologiei. Inciziile din zona de la baza  nasului previn în mod eficace formarea de încretituri pe plasture care ar putea determina o dezlipire prematura a ocluzorului si o reducere a confortului pe parcursul terapiei ortoptice.

Comentarii