Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Ocluzor Ortopad Simpaty 67x50 mm 50 buc

Producător

Pietrasanta Pharma

opiniile clientilor


68,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Ocluzor Ortopad Simpaty 67x50 mm 50 buc

Indicatii:

ORTOPAD este un ocluzor autoadeziv utilizat in terapiile ortoptice ale ambliopiei si strabismului.
ORTOPAD cotton: suport dintr-un tesut netesut 100% bumbac colorat care permite respiratia pielii, evita problemle sudoripare si ofera maximum de confort.
ORTOPAD/ORTOPAD skin: suport din tesut netesut de culoare alb si culoarea pielii. Noua forma a ocluzoru-lui se adapteaza perfect anatomiei zonei perioculare pentru o perfecta conformare a lui ORTOPAD.
TAMPON CENTRAL
Este alcatuit dintr-un material trilaminat foarte subtire in interiorul caruia este prezent un ecran negru fotoabsorbant care evita filtrarea luminii din exterior.
ADEZIV
Adeziv hipoalergenic fara latex din cauciuc natural si fara solventi indicat in special pielii delicate si sensibile a copiilor. Dezlipirea este nedureroasa si evita traumele chiar si in cazul utilizarii prelungite.
FORMULA NOUA
Silueta plasturelui este alungita in zona de aderenta la baza nasului si permite purtarea corecta a ochelarilor impreuna cu ocluzorul. Ochelarii sunt bine pozitionati, focalizati si nu cauzeaza disconfort pacientului. Silueta alungita a plasturelui evita filtrarea laterala a luminii. Aceasta caracteristic importanta a lui ORTOPAD previne miscarea anormala a muschiului ocular care poate determina o inrautatire a patologiei. Inciziile din zona de la baza  nasului previn in mod eficace formarea de incretituri pe plasture care ar putea determina o dezlipire prematura a ocluzorului si o reducere a confortului pe parcursul terapiei ortoptice.

 

Mod ambalare:

67x50 mm *50 buc

Comentarii