Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

Panthenol 10ml

Producător

ELLEMENTAL

opiniile clientilor


9,60 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Panthenol 10ml

Panthenolul este un activ hidratant, cicatrizant şi antiinflamator pentru piele, potrivit îndeosebi pentru pielea sensibilă sau iritată şi pentru pielea copiilor. Pentru păr este fortifiant şi reparator, părul devine frumos, strălucitor şi uşor de pieptănat.
Din grupul vitaminelor B face parte acidul pantotenic – vitamina B5 – care este un element esenţial pentru toate formele de viaţă. Se găseşte în toate celulele vii sub forma unei enzime esențiale pentru numeroase reacţii metabolice.
Numele său derivă din cuvântul grecesc "panthoten" care înseamna "peste tot", mici cantităţi găsindu-se în aproape orice aliment, de exemplu în cereale integrale, legume, ouă, carne sau laptişor de matcă. Cea mai comună formă a acidului panthotenic este precursorul său - provitamina B5 - numită panthenol. Panthenolul se găseşte sub forma a doi izomeri: D si L, numai forma D fiind biologic activ – Dexpanthenol sau D-Panthenol.
Insuficienta cantitate de acid panthotenic favorizează creşterea secreţiei glandelor sebacee şi implicit apariția acneei. Aplicaţiile locale de panthenol duc la accelerarea vindecării rănilor şi la obţinerea unui ţesut cicatriceal optim şi cât mai estetic posibil.
Inclus în creme îmbunătățește hidratarea, ameliorează inflamațiile și este absorbit rapid.
PREZENTARE: lichid clar incolor, vâscozitate ridicată, miros slab caracteristic
Se livrează însoţit de o seringă pentru facilitarea dozării.

Comentarii