Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Polipharma Cerebinox 30cps

Producător

Polipharma

opiniile clientilor


36,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Polipharma Cerebinox 30cps

O capsulă de CEREBINOX conţine: 300 mg acid alfa lipoic (acid tioctic), 100 mg extract uscat (pe suport de maltodextrină) din germeni de Grâu 3:1 (Triticum aestivum L.), capsule gelatinoase (gelatină, oxid roşu de fier, oxid galben de fier, oxid negru de fier, dioxid de titan), 10 mg coenzima Q10, antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor graşi, dioxid de siliciu coloidal).

Acidul alfa-lipoic este o substanță care se găsește în mod natural în organism, fiind o coenzimă implicată în metabolismul energetic al proteinelor, carbohidraţilor şi grăsimilor. Acidul alfa-lipoic influenţează nivelul glucozei din sânge şi preîntâmpină apariţia manifestărilor neplăcute asociate hipersecreţiei acesteia.

Acidul alfa-lipoic contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, la refacerea activității antioxidante a vitaminelor C şi E şi la creşterea nivelelor intracelulare de glutation şi de coenzimă Q10.

Coenzima Q10 este o substanţă asemănătoare vitaminelor, prezentă în toate celulele organismului, mai ales în cele ale organelor cu activitate intensă (cum ar fi inima, ficatul şi rinichi) fiind indispensabilă prin rolul său major în producerea şi stocarea energiei necesare desfăşurării normale a proceselor biochimice la nivel celular.

Coenzima Q 10 ajută la fortificarea sistemului imunitar şi la reglarea nivelului glicemiei, influeţează pozitiv procesele metabolice din organism, furnizează energia necesară activităţii ritmice a inimii, împiedică oxidarea LDL–colesterolului, are un rol important antioxidant prin inactivarea radicalilor liberi responsabili de distrugeri celulare.

Extractul din germeni de Grâu conţine un complex de vitamine (vitamina A,vitamine din grupul B: B9-acid folic,B1- tiamină, B2- riboflavină, B3- niacină, vitamina E) și minerale (fier, potasiu, fosfor, zinc, magneziu). Fierul şi potasiul se găsesc în cantităţi mai mari decât în orice altă sursă alimentară. Are capacitate antioxidantă, contribuie la menţinerea nivelului normal al colesterolului, la echilibrarea tensiunii arteriale şi la menţinerea sănătăţii inimii.

Indicatii:
Cerebinox capsule este un supliment alimentar cu o compoziție complexă de principii bioactive care contribuie la ameliorarea unor manifestări specifice, cum ar fi : senzaţia de arsură, înţepături şi mâncărime, durere, amorţeală mai ales la nivelul picioarelor.

Aceste manifestări pot fi cauzate de leziuni ale sistemului nervos periferic, declanșate sau nu, de un conținut ridicat de zahăr în sânge, specific persoanelor cu diabet. Manifestările menționate pot fi remediate rapid prin proprietățile antioxidante ale acidului tioctic și ale Coenzimei Q, susținute de un conținut bogat în vitamine B și E, de origine naturală, existente în extractul de germeni de grâu.

Cerebinox capsule contribuie la încetinirea proceselor degenerative şi de îmbătrânire precoce ale organismului, prin neutralizarea radicalilor liberi. Ajută persoanele cu rezistența scăzută la stres și persoanele în vârstă, cu probleme de concentrare.

Porţia zilnică recomandată pentru adulţi:
1 capsulă de 2 ori pe zi.

Administrare:
Capsulele se înghit cu o cantitate suficientă de apă.

Comentarii