Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Polipharma Laxiv 20cp

Producător

Polipharma

opiniile clientilor


8,50 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Polipharma Laxiv 20cp

Cutie cu 20 comprimate (2 blistere a cate 10 comprimate).
Un comprimat de LAXIV contine: extract din frunze de Senna (Cassia senna), extract din Aloe vera (Aloe vera), citrat de magneziu si alte ingrediente.
LAXIV este un supliment alimentar care contribuie la reglarea motilitatii intestinale, avand efecte benefice in cazul tranzitului intestinal incetinit, in stari de constipatie ocazionala, balonare, ajuta la eliminarea toxinelor, scade durerile si sangerarile asociate cu dilatarea venelor de la nivelul ultimei portiuni (zone) a intestinului gros.
Extractul de Senna, prin continutul in compusi antrachinonici, in special senizoli si senozide, precum si alte substante bioactive naturale continute de planta, cum ar fi flavonoidele si mucilagiile, realizeaza un efect laxativ si purgativ, prin actiune directa, iritativa asupra intestinului, stimuland contractiile tubului digestiv si facilitand trecerea (absorbtia) lichidelor prin peretele intestinal, ajutand la eliminarea cu usurinta a scaunelor.
Extractul de Aloe, prin continutul in barbaloine si alte substante bioactive naturale existente in planta, contribuie la refacerea suprafetei de absorbtie a intestinului, la scaderea inflamatiei acestuia, la distrugerea microbilor, la reglarea consistentei scaunului, la lubrifierea tractului intestinal, ceea ce ajuta la o eliminare fara dureri a scaunului, ajutand la detoxificarea organismului.
Citratul de magneziu intensifica absorbtia de apa in intestin, contribuind la eliminarea unor scaune mai moi, asigurand un suport echilibrat principiilor bioactive naturale provenind din extractele vegetale, care in prezenta apei lubrifiaza tractul intestinal.
DCI:
Senna + Aloe vera + Citrat de magneziu
Indicatii:
LAXIV imbunatateste tranzitul intestinal incetinit, efectele se instaleaza dupa aproximativ 6-8 ore de la administrarea orala (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).
La adulti si la copii cu varsta mai mare de 7 ani se administreaza 1-2 comprimate de LAXIV pe zi, de preferinta seara, la culcare, pentru a obtine un scaun semilichid in cursul diminetii urmatoare.
La persoanele de varsta a treia se administreaza se administreaza cate 1 comprimat de LAXIV pe zi, de preferat seara la culcare.
A se administra rapid cu un pahar de apa rece, pentru a preveni contactul prelungit cu mucoasa bucala, caz in care se simte un gust dulce – amarui, specific produsului.
Durata administrarii se regleaza in functie de efectele individuale obtinute.
Se recomanda utilizarea pe o perioada de maxim 7 zile si o pauza de 1 saptamana intre perioadele de administrare.
Nu se recomanda utilizarea concomitenta a altor produse cu acelasi efect, decat decalata cu minimum 2 ore, pentru a nu permite interferarea acestora cu produsul LAXIV.

Comentarii