Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Polipharma Linistress x 30cps

Producător

Polipharma

opiniile clientilor


13,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Polipharma Linistress x 30cps

Linistress capsule este o combinatie de componente naturale de origine vegetala care îsi completeaza reciproc proprietatile de calmare, cu rezultate foarte bune în ameliorarea starilor de agitatie, neliniste, iritabilitate si stres, favorizând starea de bine a organismului si revigorarea acestuia, precum si inducerea unui somn usor si odihnitor.

O capsula de Linistress contine:
- 70 mg extract hidroalcoolic uscat din radacini de valeriana (Valeriana officinalis),
- Acid valerenic 0,8% (Maltodextrina),
- 25 mg extract din conuri de hamei 4:1 (Humulus lupulus),
- 40 mg extract de floarea pasiunii (Passiflora incarnata),
- 25 mg extract din parti aeriene de roinita (Melissa officinalis) si alte ingrediente.

Extractul de valeriana (Valeriana officinalis) are efect calmant asupra sistemului nervos, fiind util în perioadele de stres intens. Are proprietatea de a reduce intensitatea starilor de agitatie, regleaza palpitatiile inimii si produce un somn linistitor, de durata mai lunga. Datorita proprietatilor relaxante asupra muschilor, extractul de valeriana este eficient în ameliorarea durerilor musculare cauzate de efort fizic intens, atenueaza durerile de stomac aparute pe fond de stres si nervozitate.

Extractul de hamei (Humulus lupulus) este utilizat cu rezultate foarte bune pentru ameliorarea tulburarilor de somn, a starilor de iritabilitate si de hiperexcitabilitate nervoasa care apar pe fond de stres. Este un remediu eficient pentru persoanele care adorm greu, se trezesc la scurt timp dupa ce au adormit sau au un somn agitat si neodihnitor. Extractul de hamei este cunoscut si prin proprietatile de reducere a inflamatiilor la nivelul articulatiilor, de stimulare a activitatii rinichilor si a poftei de mâncare. Este un foarte bun calmant al durerilor menstruale si activator al circulatiei sângelui în organism.

Extractul de floarea pasiunii (Passiflora incarnata) este utilizat pentru ameliorarea stresului si obtinerea unui somn linistit, în special la persoanele care au un somn agitat sau care adorm cu dificultate din cauza tensiunii psihice acumulate.

Extractul de roinita (Melissa officinalis) este un foarte bun calmant nervos, fiind recomandat pentru ameliorarea durerilor de cap aparute pe fond de stres si oboseala cotidiana, precum si în perioadele de suprasolicitare intelectuala. Are proprietati calmante, reconfortante si fortifiante asupra organismului. Regleaza functionarea bilei prin stimulaarea secretiei si a evacuarii bilei, stimuleaza pofta de mâncare si scade senzatia de greata. De asemenea, este un foarte bun calmant gastric, ajutând la eliminarea gazelor din stomac, diminueaza contractiile musculare si regleaza digestia.

DCI:
Valerian + Hop + Passion flower + Balm

Indicatii:


Linistress capsule este un produs care poate fi utilizat pentru linistirea persoanelor nervoase, cu tendinta accentuata de iritabilitate si agitatie, în stari de tensiune emotionala, dar si pentru reglarea tulburarilor de somn. Particularitatile substantelor bioactive favorizeaza instalarea unei stari de liniste, produce relaxarea generala a organismului, îmbunatateste starile de nervozitate însotite de irascibilitate si neliniste.
Cele patru componente active naturale îsi potenteaza reciproc actiunea, favorizând inducerea starii de bine, liniste si calm.

Linistress capsule se administreaza numai la adulti si la copii peste 12 ani, pe cale orala, cu apa, timp de 2, pâna la maxim 4 saptamâni:
• 1 – 3 capsule pe zi, pentru reducerea starilor de tensiune nervoasa si stres
sau
• 1 – 2 capsule, cu o jumatate de ora înainte de culcare, pentru favorizarea somnului.

Comentarii