Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Produse Recomandate de FaresFares Ceai Sveltaflor 20dz

4,20 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

PROTEFIX Crema adeziva menta x40ml

Producător

Queisser Pharma

opiniile clientilor


17,00 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

PROTEFIX Crema adeziva menta x40ml

Descriere amanuntita a cremei adezive Protefix cu menta

Protefix Crema adeziva cu Menta 40 ml este o crema adeziva care are rolul de a oferi siguranta persoanelor care poarta proteza, fiind un bun adeziv pentru fixarea danturii false in cavitatea bucala. Produsul are capacitatea de a sigila marginile danturii, impiedicand patrunderea resturilor alimentare  si asigura o fixare optima pe toata durata zilei. Extractul de menta pe care il contine acest produs actioneaza favorabil in cavitatea bucala, oferind o senzatie de prospetime. Protefix Crema adeziva cu menta este un bun adjuvant in eliminarea locurilor de presiune din cavitatea bucala, conferind siguranta si incredere persoanelor care poarta dantura falsa.
 
Actiunile benefice ale cremei adezive Protefix cu menta
Uneori purtatul protezei dentare poate fi un lucru neplacut: locuri de presiune ale protezei, instabilitatea protezei dentare sau chiar inflamatii ale mucoaselor bucale.
Extractul de menta contine numeroase substante vitale bioactive, care s-au remarcat in industria cosmetica prin proprietatile lor de ingrijire a pielii. Centrul decercetari de la Protefix a folosit aceste proprietati in crema adeziva cu menta. Aceasta confera un sentiment de siguranta in purtarea protezei, insotit de o senzatie de prospetime. Protefix crema adeziva cu menta poate, datorita capacitatii sale de adeziune in mediu umed, sa fie aplicata direct pe proteza umeda. Actiunea este rapida, dar si de durata si confera, astfel, siguranta si incredere pentru toata ziua, chiar si in cazul unor probleme dificile de adeziune.


Protefix crema adeziva cu menta ofera solutii la toate problemele date de purtarea protezelor dentare:

  •     Fixeaza proteza pe toata durata zilei;
  •     Ajutala eliminarea locurilor de presiune;
  •     Asigura o sigilare marginala efectiva;
  •     Asigura o senzatie de prospetime a cavitatii bucale.

 
Modul de administrare al cremei adezive Protefix cu menta

    Curatati proteza de orice resturi si depuneri alimentare si aplicati crema adeziva Protefix cu menta pe proteza umeda, in santurile protezei care se aplica pe creasta gingivala.
    Apasati tubul in treimea inferioara, aproape de orificiul de deschidere.
    La nevoie, aplicati crema adeziva Protefix cu menta si pe partea posterioara a protezei superioare, care va adera de cerul gurii.
    Dozati cu economie crema adeziva Protefix cu menta, deoarece orice exces ar putea determina modificarea adeziunii protezei.
    Asezati apoi proteza dentara in gura si apasati ferm cateva secunde, pentru fixarea pe gingie.
    Asteptati 5 minute pana la prima masa.
    Crema adeziva nu va modifica esential pozitia protezei.
    Dupa aplicarea cremei adezive inchideti tubul cu grija, mentineti orificiul curat si uscat, deoarece patrunderea oricarui lichid poate provoca intarirea cremei.
    Resturile de crema adeziva pot fi indepartate cu ajutorul unui betisor cu vata, inmuiat in ulei comestibil.
    In anumite circumstante, poate aparea o depunere de ulei care nu afectează sub nici o forma efectul adeziv al cremei. Va rugam, in departati uleiul respectiv.
    Doza zilnica este de pana la 0,8 g (aproximativ 7 cm) crema adeziva.
 

Comentarii