Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
Produse Recomandate de FaresFares Distonoplant 60 capsule

35,80 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

Sifi Lubristil picaturi oft. sol 0.15% x 10ml

Producător

Sifi

opiniile clientilor


45,50 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

Sifi Lubristil picaturi oft. sol 0.15% x 10ml
 • Compozitie:

  1 ml de solutie contine 1,5 mg de hialuronat de sodiu , clorura de sodiu , fosfat disodic, fosfat de sodiu monobazic, apa distilata.

 • Indicatii:

  Solutie oftalmica hipotonica, hidratanta si lubrifianta care contine hialuronat de sodiu 0.15%.Datorita proprietatilor sale hidratante si viscoelastice poate fi utilizat pentru lubrifierea si hidratarea suprafetei oculare in toate cazurile de iritatie si/sau uscaciune provocata de alterari ale stratului lacrimale.Acest produs nu contine agenti conservanti putand fi astfel utilizat si de catre persoane care poarta lentile de contact. Lubristil calmeaza imediat durerea si ofera confort de durata.Lubristil este indicat in toate cazurile de disconfort ocular; in special pentru a calma iritatia sau uscaciunea provocata de alterari privind calitatea " cantitatea stratului lacrimale sau provocata de factori de mediu precum praf, lumina puternica, polen, poluare a aerului si utilizarea monitoarelor de calculator. Acesta asigura protectia suprafetei oculare in timpul proceselor de vindecare a excoriatiei.

 • Contraindicatii:

  Hipersensibilitate la unul din ingrediente.

 • Administrare:

  Instilati 1-2 picaturi de patru ori pe zi in sacul conjunctival.Instructiuni de utilizare: Rupeti recipientul cu doza unica din banda. Desfaceti prin rasucirea partii superioare fara a trage. (Introducere 2 desene referitoare la prezentarea dozei unice).

 • Precautii:

  Evitati atingerea ochiului sau a oricarei suprafete cu varful recipientului. Nu utilizati Lubristil in cazul in care recipientul cu doza unica este deteriorat.Deoarece Lubristil nu contine agenti conservanti, solutia care nu este utilizata imediat trebuie aruncata. A nu se reutiliza.Depozitati la temperatura camerei. A nu se utiliza Lubristil dupa data expirarii. A nu se pastra la indemana copiilor.

 • Prezentare:

  Cutie cu un flacon a 10 ml sol. Oftamica

Comentarii