Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
SOMMEIL 8H 20 FIOLE SANTAROME

Producător

SANTAROME

opiniile clientilor


91,70 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
14.99 lei - Vezi livrari

SOMMEIL 8H 20 FIOLE SANTAROME

Descriere

Sommeil 8H este un fitocomplex cu o compozitie deosebita si eficienta creat pentru inducerea naturala a unui somn odihnitor pentru cel putin 8 ore.

 

Recomandari: Insomnie; tulburari de anxietate; stari de agitatie; somn agitat datorat stresului cotidian; schimbari de fus orar.

 

Ingrediente: Melatonina – 1.85mg - contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi ( efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1mg melatonina inainte de culcare)., fiind benefic si pentru disconfortul creat de decalajele de fus orar; Extract din flori de Tei – 125mg, Florile de Tei, pe langa parfumul placut au si efecte terapeutice benefice in stari de nerozitate, insomnia si suprasolicitare intelectuala; Extract din radacina de Valeriana – 120mg din care 60µg acid valerianic, Valeriana ajuta la inducerea unui somn odihnitor si imbunatateste calitatea somnului; Extract din Floarea Pasiunii – 100mg din care 3.5mg flavonoide, Floarea Pasiunii contribuie la o relaxare optima necesara inducerii somnului. Ajuta la un somn odihnitor fara a da dependenta; Extract din Mac Californian – 6.25mg, Macul Californian – este o planta originala din Statele Unite ale Americii ( California) avand  efect usor sedativ, calmant, anxiolitic, fiind recomandat in insomnii, stari de agitatie, stres, tulburari de anxietate; Macerate glicerinate din muguri de: Paducel –  50mg, contribuie la reglarea ritmului cardiac, Tei – 50mg, relaxarea organismului, Smochin  - 50mg, benefic in neurastenie.

 

Mod de administrare:

Doar adulti si copii peste 12 ani: 1 fiola diluata intr-un pahar cu apa cu 30 de minute inainte de culcare in cure de 20 de zile. Se poate relua cura la nevoie sau ori de cate ori este necesar.

 

Atentionari si contraindicatii:

Prezenta unor usoare depuneri este datorata utilizarii extractelor de plante si este un fenomen natural ce nu afecteaza calitatea sau eficacitatea produsului. Produsul nu contine zahar, coloranti sau indulcitori.

Acest produs este contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza fara aviz medical. Nu conduceti vehicule sau utilaje 4-5 ore dupa utilizarea de melatonina. In cazul administrarii de medicamente (antidepresive, somnifere, sedative), nu consumati fara aviz medical. Este contraindicata utilizarea pe termen lung.

 

Forma de prezentare: cutie cu 20 de fiole

 

 

Comentarii

Comentarii postate (1)

Cristina:Este cel mai bun produs pentru somn pe care l-am incercat, va multumesc dupa ani in care am avut probleme cu odihna acum ma bucur de un somn normal.