Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
ULEI EUCALIPT GLOBULUS 10ml ELEMENTAL

Producător

ELLEMENTAL

opiniile clientilor


15,60 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
18 lei - Vezi livrari

ULEI EUCALIPT GLOBULUS 10ml ELEMENTAL
Descriere
 
Uleiul distilat din frunzele de eucalipt este recunoscut și utilizat la scară largă pentru tratarea afecțiunilor respiratorii, fiind un ingredient des întâlnit în numeroase produse farmaceutice. Alături de acțiunea pozitivă asupra sistemului respirator, uleiul de eucalipt este folosit și în igiena orală sau ca purifiant al mediului.
 
Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din frunze și ramuri tinere
 
Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife
 
Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, vâscozitate redusă
 
Descriere olfactivă: miros puternic, proaspăt, ușor camforos, medicinal
 
Ingrediente (INCI): eucalyptus globulus leaf oil*
 
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT
 
 
Proprietățile uleiului de eucalipt globulus 
 
- antimicrobian, antibacterian;
- expectorant, mucolitic;
- decongestionant nazal;
- antiseptic, antiviral, purifiant;
- antifungic, antiparazitar, antiputrescent;
- răcoritor, împrospătant;
- detensionant muscular;
- pozitivant, tonic;
- repulsiv pentru insecte.
 
Recomandări, aplicații
 
> nas înfundat, congestii ale căilor respiratorii, răceli, faringite;
> mărirea capacității respiratorii;
> adjuvant în tratarea infecțiilor apartului respirator;
> probleme respiratorii: tuse, sinuzită, bronșită;
> dermatite bacteriene, mușcături de insecte;
> masajul musculaturii și încheieturilor;
> purificarea și dezodorizarea aerului;
> împrospătarea așternuturilor și a rufelor;
> curățarea carpetelor și a covoarelor.
 
Mod de utilizare:
 
-este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice și compoziții pentru aromaterapie;
-diluat în ulei vegetal pentru frecție pe zona toracică sau plexul solar, în probleme respiratorii;
-ca ingredient în uleiuri de masaj, geluri sau creme;
-diluat într-un bol cu apă caldă sau infuzie de plante, pentru inhalații, o dată sau de două ori pe zi câte 3-5 minute;
-adăugat în vaporizator pentru difuzare în încăperi, pe timp de 10-15 minute, o dată sau de mai multe ori pe zi;
-pentru împrospătarea textilelor: uleiul esențial se amestecă cu alcool (vodcă) și se adaugă în apă; soluția se pune într-un flacon cu pulverizator;
-adăugat pe laveta umedă pentru igienizarea suprafețelor lavabile.
 
Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă
Comentarii