Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
SUPLIMENTE LIPOZOMALE



HYPERFARM LIPOZOMAL FIER, C, B12+ D-RIBOZA 60 CPS

155,00 Lei
150,00 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

UNT SHEA NERAFINAT 100 GR MAYAM

Producător

ELLEMENTAL

opiniile clientilor


14,70 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
18 lei - Vezi livrari

UNT SHEA NERAFINAT 100 GR MAYAM

Descriere

Untul de Shea se obține din nucile arborelui Shea (Karité) ce crește spontan în savana africană. Arborele de shea este foarte important pentru dezvoltarea durabilă a economiei rurale africane.

Untul de Shea este un ingredient regăsit în nenumărate produse cosmetice datorită proprietăților sale emoliente, hrănitoare, regeneratoare. Profilul său de acizi grași și bogăția în substanțe nesaponificabile confirmă calitățile de necontestat ale acestui unt: stimularea epitelizării, hrănirea țesutului cutanat, protecția împotriva factorilor de mediu, reducerea iritațiilor, calmarea pielii, revitalizarea podoabei capilare.

Sinonime: villetaria paradoxa, unt de karité, sheabutter

Metoda de obținere: extragere prin procedee mecanice urmată de dezodorizare și purificare prin procedee fizice (fără solvenți sau produse chimice)

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife

 

Ingrediente (INCI): butyrospermum parkii butter*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT

 

Proprietățile untului de shea:

- emolient, redă elasticitatea și finețea pielii,

- ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii,

- hrănește pielea în profunzime,

- regenerator cutanat, epitelizant,

- facilitează cicatrizarea,

- protejează pielea de factorii de mediu,

- prelungește bronzul pileii,

- mâini expuse la agresiuni chimice,

- regenerarea unor zone uscate, precum călcâiele, genunchii sau coatele,

- antiinflamator, calmează iritațiile cutanate,

- reduce semnele de îmbătrânire ale pielii,

- redă strălucirea și frumusețea părului, hrănește fibra capilară,

- protejează firele de păr, ajută la menținerea culorii.

 

Recomandări, aplicații:

> îngrijirea pielii în general, a pielii uscate în particular,

> îngrijirea tenului uscat, în special iarna,

> protejarea pielii contra frigului și intemperiilor,

> pielea iritată de la scutece, epilare, bărbierit,

> pielea deteriorată, dură sau crăpată,

> erupții cutanate, eczeme, dermatite,

> mâini expuse la agresiuni chimice,

> regenerarea unor zone uscate, precum călcâiele, genunchii sau coatele,

> după arsurile solare, leziuni superficiale ale pielii,

> balsamuri și creme anti-vergeturi,

> îngrijirea buzelor,

> scalp uscat, păr uscat, casant, păr vopsit.

 

Cum se folosește untul de shea:

- este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele; de preferat ca pielea să fie ușor umedă;

- în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau diverse extracte uleioase pentru îngrijirea pielii în funcție de necesități;

- ca ingredient inclus în compoziții cosmetice pentru aplicare înainte și după expunerea la soare;

- ca ingredient în balsamuri sau unturi de masaj, diverse alifii cu extracte din plante;

- ca ingredienet în măști pentru părul uscat, degradat, despicat și pentru disciplinarea părului creț sau rebel;

- ca atare sau combinat cu alte uleiuri vegetale, aplicat în timpul sarcinii pentru a menține suplețea pielii și pentru a preveni vergeturile; poate fi utilizat cu succes și după naștere pentru a îmbunătăți aspectul pielii;

- pentru formularea balsamurilor de buze;

- pentru formularea cremelor de noapte bogate, hrănitoare, vitaminizante, inclusiv cele cu aplicare pe conturul ochilor;

- inclus în compoziții de exfoliere mecanică - gomaj;

-ca ingredient în balsamuri sau creme pentru mâini și pentru îngrijirea picioarelor.

 

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros

Comentarii