Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
SUPLIMENTE LIPOZOMALE



HYPERFARM LIPOZOMAL FIER, C, B12+ D-RIBOZA 60 CPS

155,00 Lei
150,00 Lei
INTREABA FARMACISTUL

telefon 0748011080
telefon vanzari@myriam.ro

Ulei macadamia 100ml

Producător

ELLEMENTAL

opiniile clientilor


14,50 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
18 lei - Vezi livrari

Ulei macadamia 100ml

Copacul de Macadamia este nativ în Australia şi insula Madagascar, acum este cultivat şi în Indonezia, Hawaii, Noua Zeelandă. Nucile au o aromă desebită şi sunt consumate ca atare sau sunt incluse în diverse preparate culinare. Industria cosmetică a recunoscut proprietăţile benefice ale uleiului de macadamia şi a început să dezvolte produse pentru îngrijirea pielii şi a părului incluzându-l în lista de ingrediente.
Uleiul extras din nucile de macadamia este o bogată sursă de acid palmitoleic, similar sebumului uman. Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbţie rapidă şi este util pentru vindecarea leziunilor, a zgârieturilor şi a diverselor iritaţii. Este un ulei blând, hrănitor, calmant şi un bun protector celular.
Metoda de obţinere: prin presarea la rece a nucilor de macadamia

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la 
Prezentare: lichid clar gălbui, textură uşoară, miros caracteristic fin
Proprietăţi
regenerant
emolient
hrănitor
penetrant, nu lasă urme grase
reechilibrant al tenul gras şi mixt
catifelant, conferă fineţe pielii
drenant
circulator
uşor filtru solar
protector capilar
protector cutanat

Recomandări
ten mixt, gras
pielea îmbătrânită şi uscată
atenuarea cicatricelor
vergeturi preventiv
demachiant
cuperoză şi probleme circulatorii
piele iritată, cicatrici
piele fragilă, agresată, sensibilă
ca bază de masaj
prepararea compoziţiilor solare
protector pentru păr faţă de agresiunile externe
păr colorat
şampoane şi măşti capilare


Recomandari privind prepararea compozitiilor:
aplicat pe piele ca atare, nediluat sau inclus în compoziţii cosmetice
ca ingredient în balsamuri şi uleiuri pentru prevenirea vergeturilor
pentru formularea cremelor fluide, nongrase pentru ten gras şi mixt
pentru prepararea de uleiuri seci şi purtătoare de principii active pentru absorbţie facilă
ca ingredient în balsamuri de buze
ca ingredient în măşti capilare pentru păr colorat
ca ingredient în formularea de şampoane
ca ingredient pentru demachiante sau produse de machiaj, fonduri de ten
Sinergii speciale:
cu ulei de rosa mosqueta şi germeni de grâu pentru vergeturi preventiv
cu ulei esenţial de muşeţel pentru îngrijirea părului blond
cu ulei esenţial de cistus pentru rozacee
cu ulei de tamanu şi chiparos pentru efect circulator
cu ulei de gălbenele şi ulei de ricin pentru îngrijirea unghiilor
cu unt de shea pentru unguente bogate, hidratante ale pielii uscate
 Păstrare:
fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.
Date de siguranţă:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
uz extern!

Ingrediente: macadamia ternifolia seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la 


Cantitate: 100ml

Comentarii