Contact: 0748011080 vanzari@myriam.ro
ULEI ROSA MOSQUETA 50 ML

Producător

ELLEMENTAL

opiniile clientilor


23,60 Lei

* Prețul conține TVA
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID(oriunde in tara):
18 lei - Vezi livrari

ULEI ROSA MOSQUETA 50 ML

Rosa centifolia sau trandafirul cu o suta de petale ori "Rose de Mai", este foarte popular în special în Franta ca materie prima din care se pot obtine o serie de ingrediente cosmetice: ulei esential, absolut, apa florala, macerat din petale.

Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care trec în uleiul de baza în timpul macerarii au proprietati antirid, tonifiante si regenerante.

Uleiul de susan - baza acestui macerat - este un ulei nutritiv, regenerant, catifelant si este bine absorbit de piele, constituind o baza ideala pentru obtinerea acestui macerat nobil.

Metoda de obtinere: prin presare la rece, nerafinat

Zona geografica de provenienta: India/Franta

Prezentare: lichid uleios limpede, culoare galbuie, miros vegetal crud cu o nota foarte usoara de trandafiri (la fel ca si uleiul de crin, nici acest ulei nu este unul parfumat)

Specificatii tehnice: densitate 0.92, indice de refractie la 20°C 1.470, index acizi (mgKOH/g) 1.63, index peroxid (MeqO2/kg) 3.4

Proprietati

    antirid preventiv
    antiage curativ
    nutritiv
    tonic cutanat, usor fermizant
    regenerant
    catifelant

    
Recomandari

    pentru toate tipurile de ten
    creme de zi sau de noapte
    creme sau serumuri antirid
    uleiuri nobile pentru îngrijirea tenului
    compozitii pentru gât, decolteu
    ulei pentru masaj facial

Utilizari:   

    se poate aplica pur pe piele, în strat fin, cu miscari circulare ce favorizeaza penetrarea
    se poate utiliza ca ingredient în creme, în emulsii adaugat la faza uleioasa
    ca ingredient în compozitii de îngrijire pentru aplicari zilnice pe fata, gât si decolteu
    ca ingredient pentru prepararea cremelor de zi sau de noapte
    ca ingredient în serumuri nobile pentru ten
    ca atare sau combinat cu alte uleiuri si active liposolubile pentru masaj facial

Comentarii